Maçın Yıldızı - Maçın Hareketi ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

9 Ağustos 2007 Perşembe

Maçın Yıldızı - Maçın Hareketi

Maçın Yıldızı
Beşiktaş'ın atletik forveti Bobo, attığı iki golle takımına turu getirip geceye damgasını vurdu. Geçen sezon lig boyunca sadece 7 gol yiyen Sheriff'e iki gol atmayı başaran Brezilyalı oyuncu, ilkinde zor pozisyonda çok iyi yükselip rakibin direncini kırdı. İkinci golde ise çok fazla zorlanmadı.


Maçın hareketi
Orta sahada ön libero olarak görev yapan Koray, hücuma az ama öz çıktı. Bobo'nun attığı ilk golde, defansın arkasına kaçan Delgado'ya nefis bir pas çıkaran Koray'ın hazırladığı pozisyon, Sheriff'in tüm ümitlerini bitirdi. Aynı yerden nefis bir de gol atan Koray, Bobo ile birlikte maçın yıldızıydı.

Maçın hakemi
İskoç hakem Brines, iyi bir yönetim gösterdi. Pozisyonlara yakındı. Sertliğe ayrım yapmadan prim tanımadı. Mamah'ın İ. Üzülmez'e çift ayağıyla taban girmesini sakatlamaya yönelik hareket olarak değerlendirip doğrudan kırmızı kart çıkardı; haklıydı. Tello'ya gösterdiği sarı kart da derslikti.


Kader anı
Sheriff'in siyahi oyuncusu Abdoul-Gafar Mamah, ilk yarıda İbrahim Üzülmez'e gereksiz yere çift dalınca kırmızı kart görerek Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. Henüz 27. dakikada on kişi kalan Sheriff'in tur şansı darbe aldı. Mamah'ın atılması maçın kaderini büyük ölçüde belli etti.

Hiç yorum yok: