" Maçın En Heyecanlı Dakikaları " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

9 Ağustos 2007 Perşembe

" Maçın En Heyecanlı Dakikaları "

8. dakika
Maçın ilk tehlikeli atağını Sheriff gerçekleştirdi. Ev sahibi ekip, sağ kanattan etkili geldi. Mamah'ın ceza sahasına yaptığı ortaya Balima kafayı vurdu. Top kaleci Hakan'ın kontrolünde auta çıktı.

20. dakika
Beşiktaş, sağ kanattan Serdar Özkan ile atağa kalktı. Genç futbolcu, ceza sahasında olan Rodrigo Tello'yu gördü. Şilili futbolcu kafayı vurdu ama kaleci son anda meşin yuvarlağı kornere uzaklaştırdı.

30. dakika
Matias Delgado, orta sahadan aldığı topla ilerledi ve uzak direkte kendini unutturan Serdar Kurtuluş'u düşündü. Genç oyuncu, istediği pozisyonu buldu ama şutu yan ağlara takıldı.

35. dakika
Tello, köşe vuruşunu pas yaparak kullandı. Delgado, ceza sahasına doğru şık bir orta yaptı. Arka direkte bomboş durumda bulunan İbrahim Kaş'ın kafa vuruşu direği yalayarak dışarı gitti.

48. dakika
Siyah-beyazlılar, 2. yarıya hızlı başladı. Presle topu kapan Cisse, Delgado'yu gördü. Arjantinli futbolcu, topu boşta olan Bobo'ya attı. Brezilyalı oyuncunun ceza sahası içindeki şutu kaleciden döndü.

57. dakika
Koray, ceza sahasına hareketlenen Delgado'ya şık bir pas attı. Delgado, kaleciyle karşı karşıya kalınca topun dibine inerek Bobo'ya güzel bir orta yaptı. Bobo kafayı vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

61. dakika
Sheriff, golü yedikten sonra biraz canlandı. Ev sahibi ekibin, sol kanattan gelişen atağında Kuchuk hareketlendi. Ama Hakan Arıkan, rakibinden önce çıkarak meşin yuvarlağa sahip oldu.

69. dakika
Beşiktaş, ayağa paslarla rakip kaleye indi. Ceza sahasında topla buluşan Tello, arka direkte boşta olan Bobo'yu gördü. Sambacı, meşin yuvarlağa dokundu ve şansının da yardımıyla aradaki farkı ikiye çıkardı.

90. dakika
Beşiktaş, ders verilecek bir gole imza attı. Nobre, boşta olan Ricardinho'ya güzel bir orta yaptı. Sambacı ise geriden gelen Koray'ı gördü. Koray'ın yerden sert şutu ağlarla kucaklaştı ve maç 3-0 sona erdi.

Hiç yorum yok: