" Daha Ne Olsun " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

9 Ağustos 2007 Perşembe

" Daha Ne Olsun "

'7 günde 3 maç oynamamızı sorgulamak lazım' diyen Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam, 'Her şeye rağmen, ekibimden çok memnunum' yorumunu yaptı.


Rakibe övgü yağdırdı
Beşiktaş’ın Sheriff engelini ilk maça oranla çok daha kolay geçmesi, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın yüzünü güldürdü. 90 dakikanın bitiş düdüğü ile birlikte oyuncularını kutlayan genç hoca, önemli bir karşılaşmayı geride bıraktıklarının altını çizdi. Moldova temsilcisini öven Sağlam, “Çok koşan, mücadele eden bir rakibe karşı oynadık. Hatta bu sezon bu tempoda bir ekiple bir daha karşılaşacağımızı da sanmıyorum” ifadelerini kullandı. Siyah-Beyazlılar’ın patronu, konuşmasına şöyle devam etti:

Değişiklik sinyalleri
“Sheriff üç haftadır maç yapmıyor, biz ise boş zamanlarımızda birbirinden önemli müsabakalara çıkıyoruz. Yedi günde üç kritik sınav verdik. Bunları sorgulamak lazım. Zaman zaman iyi işler yaptık, yapamadıklarımızı ise bu yorgunluğa bağlıyorum. Ancak sonuçta sezon başı olmasına rağmen futbolcularımın mücadele gücünden ve oyun anlayışından memnunum. Topun bizde olduğu, pas işini iyi organize ettiğimiz zaman rahat pozisyon buluyoruz. Rüştü’nün oynamaması sorun olmamalı. Bu yoğun dönemlerde bazı oyuncularımı dinlendirmem gerecek.”

Avrupa karnesine bir iyi not daha
Kayserispor’daki teknik direktörlük serüveninde 8 Avrupa sınavına çıkan Beşiktaş’ın hocası Ertuğrul Sağlam, bu periyotta tek yenilgisini AZ Alkmaar karşısında almış, diğer 7 maçta ise 3 beraberlik görüp 4 galibiyet elde etmişti. Kara Kartal’ın patronu olarak ilk müsabakasında Sheriff’i deviren Sağlam, dün başarılarla dolu Avrupa karnesine bir galibiyet daha eklemeyi bildi.

Koutchouk: Kart planları bozdu
Maça oldukça hızlı giren ve geliştirdiği ataklarla Beşiktaş kalesinde tehlike yaratan Sheriff’in karşılaşma sonundaki hesabı ise tutmadı. Müsabakanın ardından turu kaçırdıkları için üzgün olduklarını dile getiren ev sahibi ekibin hocası Leonid Koutchouk, oyuncularına verdikleri mücadeleden yana teşekkür etti. Kouthouk şöyle konuştu: “Aslında herşey istediğimiz gibi gidiyordu ama erken gelen kırmızı kart hesaplarımızı bozdu. Beşiktaş’ın gücünü biliyorduk. Fakat imkansız bir tur değildi.”

Hiç yorum yok: