19 Temmuz 2007 Perşembe

" Beşiktaş Kros Yaptı "

Beşiktaşımız, Avusturya'da katıldığı turnuvanın ilk maçında, Bundesliga ekiplerinden Duisburg'u 1-0 yenerek finale yükselen siyah beyazlılar, bu sabah erken saatlerde kros çalışması yaptı. Siyah Beyazlı takımda sakat oyuncuların katılmadığı antrenmana 30 dakikalık koşu çalışması yapıldı. Koşunun ardından futbolcular,bir süre koşu parkurunun olduğu bölgedeki golf sahasında eğitim gören golfçüleri izledi.

Beşiktaş, sezon öncesi kamp çalışmalarına Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam yönetiminde, bu akşam TSİ 19.00'da yapacağı idmanla devam edecek. Öte yandan Siyah beyazlı takım, Avusturya kampında katıldığı Wüstenrot Cup 07 turnuvasının finalinde yarın TSİ 19.00'da Dinamo Bükreş ile karşı karşıya gelecek

Kaynak: DHA

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Öner: 'Transferde Aceleci Değiliz'

BEŞİKTAŞ Genel Sekreteri Kenan Öner, yabancı transferinde aceleci davranmadıklarını ve bu konuda yanlış adım atmak istemediklerini söyledi.

Öner, "Geçmiş yıllarda ağzımız yandı. Bu kez transferde ince eleyip, sık dokuyoruz. Yapmış olmak için bir transferi gerçekleştirmeyeceğiz. Bize yarayacak, takıma katkı sağlayacak ve gençlere de bir şeyler verecek oyuncuların peşindeyiz" dedi. Bir forvet ve bir de stoperle anlaştıklarını da belirten Öner, "Bu iki futbolcudan birine en kısa sürede imza attıracağız. 2-3 gün içinde işi bitireceğiz. Hangisi daha önce biter, bilemiyoruz. Celal Kolot, temaslarını sürdürüyor. Hocamız, Ertuğrul Sağlam’ın da raporları doğrultusunda, hareket ediyoruz. Anlaştığımızda, bu isimleri açıklayacağız" diye konuştu.

Kaynak : Hürriyet

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Tigana’yı Geç Gönderdiniz


DUİSBURG’un yeni transferi eski Beşiktaşlı Ailton, siyah beyazlıların geçen sezon Jean Tigana yüzünden şampiyonluğu kaçırdığını söyledi.

Sakatlığı nedeniyle eski takımına karşı forma giyemeyen sambacı, maçı izleyen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’le bir süre sohbet etti. Eski takım arkadaşlarıyla da hasret gideren Ailton, Demirören’e, "Tigana’yı göndermekte çok geç kaldınız. Belki de bu sizin geçen sezonki şampiyonluğu kaçırmanıza neden oldu" diye konuştu. Beşiktaş’ın yeni sezon için çok iyi bir kadro kurduğunu da söyleyen Ailton, şöyle devam etti: "Bıraktığım zamanki takım ile şimdiki arasında fark var. Diri ve koşan bir ekip olmuşsunuz. Delgado ve Ricardinho çok kaliteli isimler. Bobo ve Nobre gibi iki iyi golcünüz var. Bu sezon şampiyonluk yarışında sonuna kadar mücadele edeceğinize inanıyorum. Umarım, ipi göğüsleyen Beşiktaş olur."

Öte yandan başkan Yıldırım Demirören maça helikopter ile gelirken 90 dakika sonrasında Münih’e döndü.
Kaynak Hürriyet

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Batuhan Kartal'ı Uçurdu

Beşiktaş, Wüstenrot Cup'ın ilk maçında Bundesliga ekibi Duisburg'u Batuhan'ın golüyle yenip finale çıktı.

Batuhan uçurdu

Siyah-beyazlılar, Wüstenrot turnuvasında Bundesliga'nın yeni ekibini genç golcü Batuhan'la geçerek finale yükseldi. Hall'i farklı yenen, Hamburg ile 1-1 berabere kalan Kartal, Avusturya'daki üçüncü hazırlık maçında Duisburg'u tek golle geçti.

İkinci yarı 7 oyuncu değiştiren Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ı, güçlü rakibini yenerek yarın finalde Dinamo Bükreş'in rakibi oldu.

Beşiktaş, Avusturya'daki 3. hazırlık maçında Bundesliga'nın yeni ekibi
Duisburg'u genç yıldızı Batuhan Karadeniz'in golüyle geçti. Takımını sahaya 4-4-1-1 sistemiyle çıkaran Ertuğrul Sağlam, rakip karşısında beklediği baskıyı kuramayınca 2. yarıda 7 futbolcu değiştirerek sonuca gitti.

GENÇLER SIRTLADI
İlk yarıda da siyah-beyazlıların üstünlüğüyle geçen mücadelede, as futbolcularını ikinci yarı oyuna süren Sağlam maçın gidişatını da değiştirdi. Bu sezon A takıma çağrılan Batuhan Karadeniz, karşılaşmanın bitimine 2 dakika kala, Aydın'ın ortasında topu filelere göndererek takımını finale taşıyan isim oldu.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş'ta Cole Tamam "

Kartal, uzun süredir peşinden koştuğu West Ham United'ın süper golcüsü Charlton Cole ile her konuda anlaştı.

Carlton Cole imzaya kaldı!

24 yaşındaki golcü yıldızın işini bitiren Beşiktaş, Arjantinli Cesar Delgado'yu yedek bekletiyor.Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Carlton Cole'de karar kıldı. Siyah-beyazlıların, uzun süredir peşinde koştukları Cole ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. 1.91 boyundaki İngiliz oyuncu, geçen sene West Ham forması ile 17 maçta 2 gol atabilmişti. Yöneticiler Celal Kolot ile Mario Berk'in, bu hafta sonuna kadar İngiltere'ye giderek Cole'e resmi sözleşmeyi imzalatacağı ifade edildi.

ALTERNATİFİ HAZIR
Beşiktaşlı yöneticiler, her türlü aksiliği göz önünde bulundurarak, daha önce görüştükleri ve prensipte anlaştıkları Manchester City'li Dairus Vassell ile Meksika'nın Cruz Azrul takımında oynayan Cesar Delgado'yu da hazırda bekletiyordu. City, Vassell için yapılan teklifi geri çevirince gözler yeniden Delgado'ya döndü. Cole transferinde sıkıntı yaşanırsa, siyah-beyazlı formayı Arjantinli Delgado giyecek.


Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Carlos, Ümit'i Aratır

"Brezilyalı oyuncu nihayetinde bir sol bek. 20 gol atıp, 30 asist yapacak değil. Ümit Özat kadar katkı yaparsa, ne mutlu ona".


RENK KATACAK AMA
Koray Avcı, Fenerbahçe'nin flaş transferi Roberto Carlos'un fazla abartılmaması gerektiğini söyledi. Koray, "Gelişi elbette lige renk katar. Ama sonuçta maçlar 11'e 11 oynanıyor. Carlos, nihayetinde bir sol bek. 20 gol, 30 asist yapacak değil. Ümit Özat kadar katkı yapacak mı, göreceğiz" diye konuştu.

BAHANE KALMADI
Avcı şöyle devam etti: "Ertuğrul hoca için bu sezon iyi geçerse, Fatih Terim gibi ekol bir isim olur. Bu sezon, futbolcusu sahada en verici olan takım şampiyonluk ipini göğüsler. Geçen sezon herkes bir mazeret üretti. Bu yıl hiç bahanemiz kalmadı. Çünkü herkes alışık olduğu yerde oynuyor."


Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Teşekkürler Çocuklar

"İlk yarıdaki futboldan memnunum. İkinci yarıda performansımız biraz düştü ama kazanmayı bildik. İstekli oluşunuz beni mutlu etti".


SİSTEM DENİYORUZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Duisburg maçında yeni sezonda uygulayacakları sistemi denediklerini belirtti. Sağlam, "İlk yarıda ortaya konan oyundan memnunum. Pozisyonlar da bulduk ama gole çeviremedik. İkinci yarı ise tempomuz düştü" dedi.

İSTEDİKLERİM YAPILDI
Sağlam şöyle devam etti: "Yine de golü bulduk ve kazandık. Takımımın sergilediği dinamizmden ve oyuncularımın performansından memnunum. Önemli olan buradan iyi bir seviyede ayrılmak. Futbolcularımı kutluyorum, çünkü istediklerimi yaptılar."


Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Tello'yu Kızarttılar

Beşiktaş'ın Şilili yıldızı Rodrigo Tello, dünkü Duisburg maçının en çok dikkat çeken ismi oldu. Yıldız futbolcunun ağrıyan boynuna sürülen kırmızı ilaç nedeniyle Tello, maç boyu saha içinde resmen parladı.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Helikopter ile Geldi "

Başkan Yıldırım Demirören, önceki gün gittiği Münih'ten dün maçın oynanacağı stada helikopterle geldi. Karşılaşmayı izledikten sonra asbaşkan Kenan Öner ile birlikte yine helikopterle Münih'e geri döndü, bugün de Türkiye'ye geliyor. Bu arada Demirören, dünkü maçı kenardan izleyen Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ailton
ile bir süre sohbet ederek hasret giderdi.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Rüştü Dinlendirildi "

Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Rüştü, sağ ayak tarak kemiğindeki yumuşak doku zedelenmesi nedeniyle Duisburg maçında riske edilmedi. Ayağında burkulma olan Gökhan Zan, 2 gün takımdan ayrı çalışacak.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" 4 Genç Gidiyor "

Beşiktaş'ın dört genç futbolcusu yeni sezonda İstanbulspor'da oynayacak. Saffet Sancaklı, "Anlaşmamıza göre Beşiktaş'tan Serdar Özkan, İbrahim Kaş, Can Erdem ve Kenan Özer'i alıp, karşılığında stoper Cemil Vatansever'i vereceğiz" dedi. Bu arada PAF takımından Özgür, Yiğit, Mesut ve Zafer, seneye Aydınspor'da forma
giyecekler.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>