17 Haziran 2007 Pazar

"Rüştü Beşiktaş'ta!.."

Avrupa'dan eli boş dönen Beşiktaş yurt içi transferinde atağa kalktı. Fenerbahçe'nin sağ kanadında bu sezon Zico tarafından çok şans tanınmayan Mehmet Yozgatlı ile prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Fenerbahçe'den Rüştü Reçber ile sözleşme imzaladı.


LİG TV'nin duyurduğu Mehmet Yozgatlı'nın Beşiktaş'a gideceği yolundaki haberden sonra Beşiktaş, Fenerbahçe'de bu sezon sakatlığından dolayı forma şansı bulamayan ve Zico tarafından 3.kaleci olarak ilan edilen milli kaleci Rüştü'yü kadrosuna kattı. Beşiktaş ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladığı öğrenilen Rüştü'nün yıllık 1.5 milyon Euro alacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Fenerbahçe Rüştü'ye 750 bin Euro'su garanti, kalanı maç başına 1 milyon Euro teklif etmişti. Rüştü de teklifi kabul etmişti. Ancak Beşiktaş'ın son anda araya girerek 1.5 milyon Euro garanti artı maç başına para teklif ettiği öğrenildi. Ankaraspor'dan milli kaleci Hakan Arıkan'ı da transfer eden Beşiktaş'ın, takımda mutsuz olduğunu belirten Hırvat kaleci Vedran Runje'yi göndermesi bekleniyor.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

"Toraman'a Hertha Talip"

Lacivert-Beyazlılar’ın yetkili menaceri, milli futbolcu için Beşiktaş’ın kapısını çaldı.

Transfer konusunda kendisine bir talep gelmediğini ifade eden Toraman, “Berlin gibi birkaç kulübün benimle ilgilendiğini biliyorum. Beşiktaş ile özdeşleşen bir oyuncuyum ve benim yuvam burası. Ancak kulübümün de menfaatleri doğrultusunda yurt dışını düşünebilirim. Bunun için önce Beşiktaş’la masaya oturmaları gerekiyor” diye konuştu

- Haber BJK - daha fazlası >>>

"Rico'ya Gözdağı"

Rico'ya gözdağıÇok koşan bir takım oluşturmak isteyen Ertuğrul Sağlam "Durarak oynayan futbolcu istemiyorum" diyerek Ricardinho'ya gözdağı verdi


Çok koşan bir takım oluşturmak isteyen Ertuğrul Sağlam "Durarak oynayan futbolcu istemiyorum” diyerek Ricardinho’ya gözdağı verdi. Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, geçen sezon bekleneni veremeyen Ricardinho’ya ‘aba altından sopa’ gösterdi. Başkan Yıldırım Demirören ile İngiltere seyahati öncesi bir araya gelen Sağlam’ın "Yeni sezonda çok koşan, savaşan ve oynadığı futbolla zevk veren bir takım olacağız. Benim için disiplin önemli. Durarak oynayan oyuncu istemiyorum. Sahada formasının hakkını vermeyenle benim işim olmaz” dediği öğrenildi.

'AYRIM YAPMAM'

Demirören "Hocam bunlar Ricardinho için de geçerli mi?” diye sorarken genç hocanın, özellikle ligin sonlarına doğru hiçbir varlık gösteremeyen Rico ile ilgili olarak "Benim için şöhretli ya da genç ayrımı olamaz. Prensibim bu. Herkes kabullenecek. Bu onun için de geçerli. Bu haliyle oynaması zor” derken başkandan da destek aldığı öğrenildi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>