20 Haziran 2007 Çarşamba

" Gözler Gençlerde "

Siyah-Beyazlı yönetim, flaş transferlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışırken, geleceğe yönelik yatırımlara da devam ediyor.

Yurt çapında yetenekli genç futbolcuların peşine düşen Beşiktaş, Konyasporlu Gökhan Çakır ve geçtiğimiz sezon Mersin’de kiralık olarak forma giyen Gaziantepli Selçuk için devreye girdi. Bu transfer girişimlerine yeni teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği doğrultusunda devam edildiği öğrenildi.

Club Sporium açılıyor
Beşiktaş Kulübü’nün Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yaptığı Club Sporium, başkan Yıldırım Demirören’in katılımıyla yarın açılacak. Canlı müzik ve dans gösterilerinin yer alacağı açılış organizasyonuna yönetim kurulu üyeleri de katılacak. Toplam 30 bin metrekarelik bir alana kurulan ve içinde yüzme havuzları, tenis kortları, SPA, fitness salonları ile birlikte Türkiye’nin ilk indoor Golf Kulübü’nü de barındıran Club Sporium, istanbul’un en büyük spor ve yaşam kompleksi özelliğini taşıyor.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Ben Artık Beşiktaş'lı Rüştü'yüm "

Milli kaleci Rüştü, "Fenerbahçeli kalacağım" şeklinde çıkan haberlere tepki gösterdi ve "Ben artık Beşiktaşlı Rüştü'yüm" dedi.

Rüştü duruşu!Kartal'ın yeni kalecisi, "Beşiktaş ruhuna ve Beşiktaş duruşuna uygun davranacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

SAHADA KONUŞURUM
Beşiktaş'ın yeni transferi Rüştü Reçber, profesyonel bir futbolcu olduğunu ve siyah-beyazlı ekibe transfer olduğu andan itibaren de yeni takımı için tüm gücünü sahaya yansıtacağını söyledi. Milli file bekçisi, kendisi için yapılan bazı sert yorumlara da en iyi cevabı sahada vereceğini ifade etti.

BAŞARILI OLACAĞIM
Rüştü şöyle devam etti: "Beşiktaş'a transferim gerçekleştiği andan itibaren Beşiktaş ruhuna ve Beşiktaşlı duruşuna uygun olarak davranacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Takım arkadaşlarımla birlikte, Beşiktaş'ı büyük başarılara taşıyacağımıza inanıyorum."

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Makelele'de Sıcak Gelişme "

Chelsea'li Claude Makelele'nin menajeri Mohamed Ladjemi, dün Beşiktaşlı yöneticileri arayarak "Gelin bir kez daha görüşelim" dedi.

Makelele'den davetBeşiktaşlı yöneticiler ile Makelele'nin İngiltere'de son kez bir araya gelerek para pazarlığı yapacakları ifade edildi. Beşiktaş, Chelsea'de forma giyen Claude Makelele ile son kez masaya oturuyor. İki hafta önce İngiltere'de Beşiktaşlı yöneticiler Celal Kolot ve Mario Berk ile görüşen Fransız futbolcu ve menajeri, siyah-beyazlılardan senelik önce 4.5, ardından 4 milyon euro talep etmişti.

Beşiktaş ise bu teklife karşılık 2 milyon euro'luk bir öneri götürebildiği için, görüşmeler tıkanmış ve yöneticiler geri dönmüştü.

250 BİN EURO ZAM
Dün ise ilginç bir gelişme yaşandı ve Makelele'nin menajeri siyah-beyazlı kulübü arayarak görüşmek istediğini bildirdi. Yarın İngiltere'ye gidecek olan Celal Kolot ve Mario Berk'in Claude Makelele'nin menajeri ile masaya oturacakları ve son kez para konusunda pazarlık yapacakları ifade edildi. Beşiktaş'ın, Fransız yıldıza senelik 2 milyon 250 bin euro önereceği öğrenildi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>