4 Temmuz 2007 Çarşamba

" Kartal'ın Yeni Gözdesi Cesar "

Sevilla'nın kaptanı Javi Navarro transferinde sürekli sorun çıkması üzerine bu futbolcuya iki gün süre veren Beşiktaş yönetimi, rotasını Fransa'ya çevirdi. Siyah beyazlıların yeni hedefi Marsilya'nın Sloven stoperi Bostjan Cesar.


Lig TV'nin haberine göre stoper transferinde uzun süredir haber bekleyen Navarro'nun fiyat arttırması üzerine bu oyuncuya perşembe gününe kadar süre verirken, Fransa'nın Olympique Marsilya takımında oynayan Sloven stoper Bostjan Cesar'ı da listesine aldı. Beşiktaş izleme komitisenin uzun süredir izlediği 25 yaşındaki oyuncunun bonservisinin yaklaşık 2. 5 milyon Euro olduğu ve Siyah - Beyazlı yönetimin Fransız kulübeyle pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Transferde bu gelişmeler olurken Teknik Dirertör Ertuğrul Sağlam'ın yöneticilerle bir göreşme yaparak, "Karadeniz Oyunları'nda muhteşem bir maç oyanayan Batuhan benim gelecekteki en büyük kozum. Bu sene de O'nu genç takıma geri göndermeyeceğim ve takımla antrenmanlara alacağım. sizden tek istediğim Batuhan'ı elimizden kaçırmamamız" dediği ifade edildi. Yöneticilerin de, "Talibi çok ancak alt yapmızdan yetiştirdiğimiz için bir avantajımız var. Uzun bir süre Beşiktaş formasını giyecektir" dedikleri öğrenildi.

Kaynak Liv Tv

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş Günlüğü "

Kartal hız kesmiyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün tek çalışma yaptı. Sağlam yönetimindeki idmana futbolcular kondisyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 3 ayrı kaleye şut çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünde de 3 gruba ayrılarak çift kale maç yaptı.

Koray Avcı yine iddialı
Siyah-beyazlıların önemli ismi Koray, üç cephede de başarıya şartlandıklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş yeni bir kimlikle sahaya çıkacak. Transfer olan arkadaşlarımızla hırslı bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle Avrupa'da yükselişe geçmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Baki tekrar idmanda
Aşil tendonundan problemi olan ve 4 gündür takımla birlikte çalışmalara katılmayan Baki Mercimek bugün kontrolden geçiyor. Siyah-beyazlı oyuncunun büyük ihtimalle bugünkü idmana katılacağı öğrenildi. Baki, "Yeni sezonda takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.

Kadıköy'de Boğaz turu
Kadıköy Beşiktaşlılar Derneği üyeleri Ece Kaya Futbol Turnuvası'nda 3. olan takımlarıyla birlikte dün Boğaz'da yeni sezona merhaba gezisi düzenledi. Başkan İsmet Aydınoğlu ve genel sekreter Alper Sarısoy, "İnşallah bu yıl şampiyonluk turunu da hep beraber atacağız" diye konuştular.

Ufuk Pak ile devam
Beşiktaş altyapısına uzun yıllar hizmet eden Ufuk Pak, yönetici Nedim Sarzmaz'ın denetimi altındaki futbol okulları genel koordinatörü görevine devam ediyor. Pak'ın yeniden yapılanma çerçevesinde önümüzdeki günlerde sorumluluklarının genişletileceği öğrenildi.

Büyükada yaz kampı
Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş'in katılımıyla dün Büyükada'da Beşiktaş yaz futbol okulu start aldı. Son iki yılda, bu yaz kamplarından önemli bir gelir elde edilirken Beşiktaş altyapısına da iki oyuncu kazandırılmıştı. Futbol okuluna yine büyük ilginin olduğu belirtildi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş'ta Navarro an Meselesi "

Kartal, Sevilla'nın kaptanı Navarro'nun transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Ünlü stoper her an Beşiktaş'a gelebilir. Bu arada Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'dan eski öğrencisi Orkun Bal'ın alınmasını istedi.


Navarro bitiyor
Sevilla kulübüyle sıkı pazarlıklarını sürdüren siyah beyazlı yönetim mutlu sona yakın. Beşiktaş, Navarro'nun transferinde sona yaklaştı. 1.9 milyon euro karşılığında 2+1 yıllık sözleşme konusunda İspanyol yıldız ile ön anlaşma yapan siyah- beyazlılar, stoper oyuncunun kulübü Sevilla ile pazarlıklarını sürdürüyor. İki kulüp arasındaki küçük pürüzler bulunduğu belirtilirken, Navarro'nun her an Beşiktaşlı olabileceği öğrenildi. Siyahbeyazlılar,
pazarlıkların tıkanma ve bu transferin yatma ihtimaline karşılık, B planını hazırlamakta zorlanıyor.

YÖNETİM ZORDA
Yönetici Mario Berk, üst düzey stoper bulmakta zorlandıklarını söyledi. Berk, "Dünyada istemediğin kadar forvet ve orta saha oyuncusu var. Bol alternatifli ve her şarta uygun oyuncu bulmak mümkün. Ancak aradığınız süper bir stoperi bulmak gerçekten de zor. Bazı isimlerin ise fiyatları oldukça pahalı. Stoper çalışmalarımız buna rağmen devam ediyor. Kampa kadar istediğimiz özelliklerde, uzun boylu ve tecrübeli bir stoper getireceğiz" ifadelerini kullandı.


Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Orkun'a Kanca"

Geleceğe yatırım yapmak isteyen siyah-beyazlı yönetim Kayserispor'un sol kanat futbolcusunu transfer edecek.


TEKLİF HAZIRLIĞI
Beşiktaş transferde geleceğe yatırım yapmak adına, Kayserispor'un sol kanadının başarılı oyuncusu Orkun Bal'ı gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetimin, genç futbolcuyu renklerine katmak için önümüzdeki günlerde Kayserispor'a teklif yapacağı öğrenildi.

FENER'E KAPTIRDI
Teknik direktör
Ertuğrul Sağlam'ın Kayserispor'da iken üzerinde önemle durduğu Orkun'u özellikle istediği belirtildi. Sağlam'ın Kayseri'den almak istediği bir diğer öğrencisi olan forvet İlhan Parlak'ın ise Fenerbahçe'ye gitmesi genç çalıştırıcıyı üzdü.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Nobre İhmali "

Brezilya'da sağ dizinden ameliyat masasına yatan Mert Nobre'nin, başarısız bir operasyon geçirdiği öğrenildi.


Beşiktaş'ta Mert Nobre şoku yaşanıyor... Siyah-beyazlı ekibin yeni sezonda çok şey beklediği tecrübeli forvetin, Brezilya'da olduğu ameliyatın başarısız geçtiği ortaya çıktı. Sağ dizindeki ağrıları sebebiyle sezon biter bitmez soluğu ülkesinde alan ve burada bıçak altına yatan Nobre'nin durumunun beklenenden kötü olduğu ifade edildi. Benzer ameliyatlarda
geri dönüş süresi 20 gün ile 1 ay arasında değişirken, Nobre'nin dönüşünün 2 ayı bulması doktorları şaşırttı.

KASETLERİ İZLEDİLER
Beşiktaş sağlık ekibi, bu gelişme üzerine ilk olarak Nobre'nin Brezilya'da geçirdiği ameliyatın kasetini istedi. Operasyon sırasında yaşanan bazı olumsuz gelişmelerin gözlenmesi üzerine harekete geçen siyahbeyazlılar, Türkiye'de detaylı bir inceleme yapma kararı aldı. Kontrolün ardından Nobre'nin dizinde kıkırdak problemi yaşandığı ve bu sorunun Brezilya'daki ameliyat sırasında giderilemediği ortaya çıktı.

SAVUNMASI İSTENDİ
Durum, Ertuğrul Sağlam'ın Nobre'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında hazır görmek istediğini söylemesiyle ortaya çıktı. Kulüp doktorları verdikleri raporda "Bu neredeyse imkânsız" deyince genç teknik adam bu konuda detaylı bir rapor talep etti. Raporda Nobre'nin ameliyatının başarısız geçtiğinin yazıldığı öğrenildi. Siyah- beyazlı yönetim, Nobre'den neden ameliyatını Brezilya'da yaptırdığı konusunda savunma istedi.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>