" Nobre İhmali " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

4 Temmuz 2007 Çarşamba

" Nobre İhmali "

Brezilya'da sağ dizinden ameliyat masasına yatan Mert Nobre'nin, başarısız bir operasyon geçirdiği öğrenildi.


Beşiktaş'ta Mert Nobre şoku yaşanıyor... Siyah-beyazlı ekibin yeni sezonda çok şey beklediği tecrübeli forvetin, Brezilya'da olduğu ameliyatın başarısız geçtiği ortaya çıktı. Sağ dizindeki ağrıları sebebiyle sezon biter bitmez soluğu ülkesinde alan ve burada bıçak altına yatan Nobre'nin durumunun beklenenden kötü olduğu ifade edildi. Benzer ameliyatlarda
geri dönüş süresi 20 gün ile 1 ay arasında değişirken, Nobre'nin dönüşünün 2 ayı bulması doktorları şaşırttı.

KASETLERİ İZLEDİLER
Beşiktaş sağlık ekibi, bu gelişme üzerine ilk olarak Nobre'nin Brezilya'da geçirdiği ameliyatın kasetini istedi. Operasyon sırasında yaşanan bazı olumsuz gelişmelerin gözlenmesi üzerine harekete geçen siyahbeyazlılar, Türkiye'de detaylı bir inceleme yapma kararı aldı. Kontrolün ardından Nobre'nin dizinde kıkırdak problemi yaşandığı ve bu sorunun Brezilya'daki ameliyat sırasında giderilemediği ortaya çıktı.

SAVUNMASI İSTENDİ
Durum, Ertuğrul Sağlam'ın Nobre'yi Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında hazır görmek istediğini söylemesiyle ortaya çıktı. Kulüp doktorları verdikleri raporda "Bu neredeyse imkânsız" deyince genç teknik adam bu konuda detaylı bir rapor talep etti. Raporda Nobre'nin ameliyatının başarısız geçtiğinin yazıldığı öğrenildi. Siyah- beyazlı yönetim, Nobre'den neden ameliyatını Brezilya'da yaptırdığı konusunda savunma istedi.

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: