" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

4 Temmuz 2007 Çarşamba

" Beşiktaş Günlüğü "

Kartal hız kesmiyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, dün tek çalışma yaptı. Sağlam yönetimindeki idmana futbolcular kondisyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 3 ayrı kaleye şut çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünde de 3 gruba ayrılarak çift kale maç yaptı.

Koray Avcı yine iddialı
Siyah-beyazlıların önemli ismi Koray, üç cephede de başarıya şartlandıklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Beşiktaş yeni bir kimlikle sahaya çıkacak. Transfer olan arkadaşlarımızla hırslı bir şekilde çalışıyoruz. Özellikle Avrupa'da yükselişe geçmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

Baki tekrar idmanda
Aşil tendonundan problemi olan ve 4 gündür takımla birlikte çalışmalara katılmayan Baki Mercimek bugün kontrolden geçiyor. Siyah-beyazlı oyuncunun büyük ihtimalle bugünkü idmana katılacağı öğrenildi. Baki, "Yeni sezonda takıma faydalı olmak istiyorum" dedi.

Kadıköy'de Boğaz turu
Kadıköy Beşiktaşlılar Derneği üyeleri Ece Kaya Futbol Turnuvası'nda 3. olan takımlarıyla birlikte dün Boğaz'da yeni sezona merhaba gezisi düzenledi. Başkan İsmet Aydınoğlu ve genel sekreter Alper Sarısoy, "İnşallah bu yıl şampiyonluk turunu da hep beraber atacağız" diye konuştular.

Ufuk Pak ile devam
Beşiktaş altyapısına uzun yıllar hizmet eden Ufuk Pak, yönetici Nedim Sarzmaz'ın denetimi altındaki futbol okulları genel koordinatörü görevine devam ediyor. Pak'ın yeniden yapılanma çerçevesinde önümüzdeki günlerde sorumluluklarının genişletileceği öğrenildi.

Büyükada yaz kampı
Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Bülent Deriş'in katılımıyla dün Büyükada'da Beşiktaş yaz futbol okulu start aldı. Son iki yılda, bu yaz kamplarından önemli bir gelir elde edilirken Beşiktaş altyapısına da iki oyuncu kazandırılmıştı. Futbol okuluna yine büyük ilginin olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok: