" Beşiktaş'ta Navarro an Meselesi " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

4 Temmuz 2007 Çarşamba

" Beşiktaş'ta Navarro an Meselesi "

Kartal, Sevilla'nın kaptanı Navarro'nun transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Ünlü stoper her an Beşiktaş'a gelebilir. Bu arada Ertuğrul Sağlam, Kayserispor'dan eski öğrencisi Orkun Bal'ın alınmasını istedi.


Navarro bitiyor
Sevilla kulübüyle sıkı pazarlıklarını sürdüren siyah beyazlı yönetim mutlu sona yakın. Beşiktaş, Navarro'nun transferinde sona yaklaştı. 1.9 milyon euro karşılığında 2+1 yıllık sözleşme konusunda İspanyol yıldız ile ön anlaşma yapan siyah- beyazlılar, stoper oyuncunun kulübü Sevilla ile pazarlıklarını sürdürüyor. İki kulüp arasındaki küçük pürüzler bulunduğu belirtilirken, Navarro'nun her an Beşiktaşlı olabileceği öğrenildi. Siyahbeyazlılar,
pazarlıkların tıkanma ve bu transferin yatma ihtimaline karşılık, B planını hazırlamakta zorlanıyor.

YÖNETİM ZORDA
Yönetici Mario Berk, üst düzey stoper bulmakta zorlandıklarını söyledi. Berk, "Dünyada istemediğin kadar forvet ve orta saha oyuncusu var. Bol alternatifli ve her şarta uygun oyuncu bulmak mümkün. Ancak aradığınız süper bir stoperi bulmak gerçekten de zor. Bazı isimlerin ise fiyatları oldukça pahalı. Stoper çalışmalarımız buna rağmen devam ediyor. Kampa kadar istediğimiz özelliklerde, uzun boylu ve tecrübeli bir stoper getireceğiz" ifadelerini kullandı.


Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: