" Kartal'ın Yeni Gözdesi Cesar " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

4 Temmuz 2007 Çarşamba

" Kartal'ın Yeni Gözdesi Cesar "

Sevilla'nın kaptanı Javi Navarro transferinde sürekli sorun çıkması üzerine bu futbolcuya iki gün süre veren Beşiktaş yönetimi, rotasını Fransa'ya çevirdi. Siyah beyazlıların yeni hedefi Marsilya'nın Sloven stoperi Bostjan Cesar.


Lig TV'nin haberine göre stoper transferinde uzun süredir haber bekleyen Navarro'nun fiyat arttırması üzerine bu oyuncuya perşembe gününe kadar süre verirken, Fransa'nın Olympique Marsilya takımında oynayan Sloven stoper Bostjan Cesar'ı da listesine aldı. Beşiktaş izleme komitisenin uzun süredir izlediği 25 yaşındaki oyuncunun bonservisinin yaklaşık 2. 5 milyon Euro olduğu ve Siyah - Beyazlı yönetimin Fransız kulübeyle pazarlık masasına oturduğu iddia edildi.

Transferde bu gelişmeler olurken Teknik Dirertör Ertuğrul Sağlam'ın yöneticilerle bir göreşme yaparak, "Karadeniz Oyunları'nda muhteşem bir maç oyanayan Batuhan benim gelecekteki en büyük kozum. Bu sene de O'nu genç takıma geri göndermeyeceğim ve takımla antrenmanlara alacağım. sizden tek istediğim Batuhan'ı elimizden kaçırmamamız" dediği ifade edildi. Yöneticilerin de, "Talibi çok ancak alt yapmızdan yetiştirdiğimiz için bir avantajımız var. Uzun bir süre Beşiktaş formasını giyecektir" dedikleri öğrenildi.

Kaynak Liv Tv

Hiç yorum yok: