27 Haziran 2007 Çarşamba

"Transferlerimiz Bizi Başarıya Taşıyacak"

Beşiktaşımızın Asbaşkanı Levent Erdoğan, yeni transferlerimiz hakkında açıklamalarda bulundu:


Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, siyah eyazlı takıma son dönemde yapılan transfer sonrası, yönetim içinde ayrılıklar çıktığı ve bazı yöneticilerin alınan yeni futbolculardan rahatsızlık duyduğu yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Erdoğan yönetimde herkesin kendine ait bir fikri olduğunu, ancak bu fikirlerin ortaya konmasının yönetimde çatlaklar olduğu anlamına gelmediğini söyledi.

Levent Erdoğan ayrıca son transfer Cisse'nin ardından eksiklerin giderildiği ve bu futbolcuların Beşiktaş'ı başarıya taşıyacağını inandığını ifade etti.

Yönetim içinde muhalefetin söz konusu olmadığını vurgulayan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz tek yumruk olarak hareket ediyoruz. Ancak fikrimize uymayan bazı konularda da uyarılar yapmak görevimiz. Bunu yapmazsak Beşiktaş'a zarar vermiş oluruz. Görüşlerimizi bildirmemiz muhalefet anlamına gelmez. Bizim bu sezon fazla bir transfere ihtiyacımız yoktu. Aksayan bir kaç yere teknik kadromuzun da fikrini alarak takviyeler yaptık. Genç bir kadroya sahibiz. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Çok sivri isimler alarak kesin başarılı olacağımızı sanmıyorum. Eksik yere futbolcu almak daha akıllıca olur ve biz de öyle yaptık. Rüştü ve Mehmet Yozgatlı transferlerini sonradan öğrendiğimiz gibi konular geride kaldı. Biz o dönemde de fikirlerimizi ortaya koymuştuk. O gün ortaya çıkan ortam yönetimde bir çatlak olduğu anlamına gelmez. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tek yumruk olarak hareket ediyoruz. Kesinlikle ayrılıklar ve çatlaklar söz konusu değildir. Cisse bana göre iyi bir transfer oldu. İhtiyacımız olan bir mevkie getirilmiştir. Bana göre gerekli takviyeler yapılmıştır. Bundan sonra hocamız uygun görürse bir futbolcu daha alabiliriz. Ama şu anda Beşiktaş'ı başarıya götürecek kadroya sahibiz. Celal Kolot kardeşimiz yıldız futbolcu alacağız derken gönlünden geçen güzel düşünceleri dile getirmiştir. Kendisi çok emek harcıyor transferler çalışmalarına. Şuana kadar yaptığı transferlerde yerindedir ve Beşiktaş'a yetecektir. Bugüne kadar diğer takımlarında yapmış olduğu yıldız oyuncular her zaman istenen neticeyi vermemiştir. Önemli olan takıma uyan ve katkı sağlayacak futbolcu almaktır."

MAHMUT USLU HARAKETLİ VE ESPİRİLİ BİR FENERBAHÇE YÖNETİCİSİDİR. YAPTIĞI AÇIKLAMAYI TEBESSÜMLE KARŞILIYORUM

Levent Erdoğan, Fenerbahçe As Başkanı Mahmut Uslu'nun Mehmet Yozgatlı ve Rüştü Reçber transferlerin ardında "Beşiktaş'ta Fenerbahçeli olmaya başladı" açıklamasını bir espri olarak algıladığını ve Uslu'yu tebessümle belirterek, “Mahmut Uslu arkadaşımız neşeli, hareketli ve esprili bir Fenerbahçe yöneticisidir. O bence futbolun akışına bu sıkıntılı günlerde renk katabilmek için espri yapmıştır. Onu tebessümle karşılıyorum" diye konuştu.

DEL BOSQUE DAVASINDA SON AŞAMAYA GELDİK. ALEYHİMİZDE BİR KARAR ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM. EĞER İSTEDİĞİMİZ KARAR ÇIKMAZSA İTİRAZ HAKKIMIZ BULUNUYOR

Erdoğan son olarak Vincente Del Bosque ve Beşiktaş arasındaki davada sona yaklaştıklarını, yüzde yüz haklı oldukları düşüncesini hala savunduğunu söyledi. As Başkan, davada Beşiktaş'ın aleyhine bir karar çıkması durumunda itiraz haklarının bulunduğunu ifade ederek, "Del Bosque davasındaki yüzde yüz haklı olduğumuz görüşünü hala savunuyorum. Şuanda İsviçre Federal Mahkemesi Del Bosque'nin son savunmasını inceliyor. Biz de son hazırlıklarımızı yaparak cevabımızı bir kez daha vereceğiz. Artık federal mahkemenin vereceği kararı bekliyoruz. Bizim beklentimiz kararın lehimize çıkması şeklindedir. Ancak böyle bir durum olmazsa, yani aleyhimize bir karar çıkarsa bu kararın Türkiye'ye uyarlanması gerekiyor. Yani aleyhimize bir karar çıkarsa yeniden itiraz haklarımız bulunuyor" dedi.



Kaynak: DHA

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Cisse Video "

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Makalele gündemde değil "

Makalele'nin transferinin gündemde olmadığını söyleyen Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise yaptığı açıklamada "Cisse transferi yüzde 90 bitti. Son görüşmeleri yapıyoruz. Kulübüyle de bonservis konusunda anlaştığımız an, transfer bitmiş olacak. Makalele şu an için bizim transfer gündemimizde yok.

Voleybol federasyon başkanı Ünal Karabıyık ile voleybolun geleceğini konuştuk. Beşiktaş kulübü olarak özellikle bayanlarda iyi bir takım kurup voleybola yeni bir heyecan getirmek istiyoruz. Bu yönde yapacağımız çalışmalarımızı federasyon başkanına ilettik. Başkan bu yatırımlardan dolayı çok memnun olacağını söyledi" şeklinde konuştu.



Kaynak: DHA

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Türk futbolu kavgadan kurtulmalı "

Beşiktaş kulüp başkanı Yıldırım Demirören Ankara'da Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Demirören Futbol Federasyonunun kavga ortamından çıkması gerektiğini belirtti.

Futbol'a başkan adayı aramanın yanlış olduğunu belirten Demirören "Şenes Erzik'in söyledikleri çok doğru. Önemli olan FİFA'nın ve UEFA'nın yaptırımları değil, bizim vicdanen yaptıklarımız. Bir genel kurul sonucu seçilen başkanın görevinin sona ermesini beklemek hepimizin görevidir. Bazı kulüp başkanları beklemeyerek o başkana oy verenlere karşı saygısızlık yapmış oluyor. Türk futbolunun artık kavgalardan kurtulması lazım. Mahkemeler bize fayda değil zarar getirir. Eğer başka başkan adayları var ise tüm kulüpler toplanıp oturur ve bu adaylardan bir tanesini başkan olarak seçer. Haluk Ulusoy'un görevinin sona ermesinden sonra ortak bir başkan seçmek için tüm kulüpler bir araya gelir" dedi.

Kaynak: DHA

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Kartal Sabah Mesaisi Yaptı!.. "

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, kamp çalışmalarının 3. gününde sabah mesaisi yaptı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yeni sezona sıkı bir şekilde hazırlanan siyah-beyazlı takım, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bu sabah erken saatlerde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Beşiktaş'ın sabahki antrenmanına milli takım oyuncularının yanı sıra izinli olan yabancı futbolcular da katılmadı.

Bu arada, her geçen gün tempoyu arttıran siyah-beyazlı takım, öğlen saatlerinde de salonda basına kapalı bir çalışma gerçekleştirdi. Beşiktaş, akşam yapacağı idmanla günü tamamlayacak.



Kaynak: AA

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" İspanya Olmadı Rota Fransa "

Yabancı transferini noktalamak için İspanya’ya giden Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot ile yönetici Mario Berk, Sevilla ve Real Betisli oyuncularla yapılan görüşmelerden olumsuz sonuç aldı. Fabiano, Renato, Dragutinoviç ve Navarro girişimlerinden hüsranla ayrılan Siyah-Beyazlılar, rotayı Fransa’ya çevirdi. Vakit kaybetmeden Paris yolunu tutan Kolot ile Berk, daha önce de gündeme gelen Caçapa ile masaya oturma kararı aldı. Lyon’dan kesinlikle ayrılacağını açıklayan 31 yaşındaki Brezilyalı stoper, Katar kulüpleriyle de temas halindeydi. Yepes ve Traore için de yeniden nabız yoklanacak. Bu isimlerin hepsi Boumsong’un alternatifi.

Kaynak: Fanatik

- Haber BJK - daha fazlası >>>