21 Temmuz 2007 Cumartesi

" Kartal'da Gözler 24 Temmuz'da "


Beşiktaş genel sekreteri Kenan Öner,defans ve forvete birer yabancı oyuncu arayışında olduklarını belirterek 24 Temmuz'a dek en azından bir transferi bitireceklerini söyledi.


Öner Paris Saint Germain takımından Cisse'yi, Sporting Lizbon'dan Şilili Tello'yu, Fenerbahçe'den Rüştü ve Mehmet Yozgatlı, Ankaraspor'dan Hakan Arıkan ve Altay'dan Atilla'yı transfer ettiklerini hatırlatarak, şunları söyledi:

"Hesap ettik, basında bu sezon 92 futbolcunun ismi Beşiktaş ile geçmiş, çoğu asılsız. Hocamızın isteğiyle şu anda defansa ve forvete birer yabancı futbolcu arıyoruz. Görüşmeler var, fakat bitmiş bir şey yok. 24 Temmuz'a kadar UEFA'ya futbolcu listesini vermek lazım. En azından birini bitirmek istiyoruz bu tarihe kadar. Bize faydalı olacak oyuncu almak istiyoruz. Acele etmiyoruz ama 3-4 gün içinde 1 tane alacağız."

Bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak istediklerini ifade eden Öner, "Bu yıl inşallah Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. İlk elemede büyük ihtimalle Moldova takımıyla oynayacağız. Sağlam ve yardımcıları izledi. İnşallah bu turu ve ondan sonraki turu geçeceğiz ve gruplara kalacağız" dedi.

"SAĞLAM, ÇALIŞKAN VE DÜZGÜN BİR İNSAN"
Geçen sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala Jean Tigana ile sözleşmeyi feshettiklerini hatırlatan Kenan Öner, "Yerine de düzgün, çalışkan bir isim olan Ertuğrul Sağlam ile anlaştık. Çok iyi çalışıyorlar. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik" dedi.
Öner, 5 Ağustos'ta Almanya'da Fenerbahçe ile Süper Kupa'da karşı karşıya geleceklerini hatırlatarak, "Geçen sezon Galatasaray'ı yenip kazandık. Bu sezon da Fenerbahçe karşısında sezonun ilk kupasını kazanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
Kenan Öner, Beşiktaş Müzesi'nin özel müze statüsüne alınması için başvuruda bulunduklarını ve Kültür Bakanlığı'nın kulübün müzesini özel müze statüsüne aldığını ifade etti.

BAŞKANA BORÇ 41 MİLYON 900 BİN YTL
Kulübün borçlarına da değinen genel sekreter Öner, başkana olan borcun 41 milyon 900 bin YTL, toplam borcun ise 71 milyon dolar civarında olduğunu söyledi.

Öner, transferler için 2 milyon Avro'ya yakın para ödediklerini, buna rağmen borçların artmadığını ve 4-5 milyon dolarlık azalma olduğunu kaydetti.

DİVAN KURULU'NDAN BORÇ AÇIKLAMASI
Divan Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Piroğlu, toplantıda Divan Başkanlık Kurulu faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Piroğlu, Denetleme Kurulu tarafından düzenlenen 30 Haziran 2007 tarihli rapora ekli mali durumu yansıtan bilanço rakamlarının pasif bölümünde uzun vadeli yabancı kaynaklar olarak kayıtlı 44 milyon 353 bin 413 YTL'lik borç yükü görüldüğünü belirterek, şöyle konuştu:

"Kulübümüzün, derneğe ait 2007 yılı bütçesi 27 milyon 750 bin YTL'dir. Ayrıca 6 aylık gelir giderler arasında 3 milyon 182 bin 237 YTL'lik gider fazlası da görülmektedir. 21 Aralık 2006 tarihinde yönetim kurulu başkan ve üyelerine borçlar ise 35 milyon 233 bin 318 YTL'dir. Aradaki fark 6 ay gibi kısa bir sürede yaklaşık 9 trilyon lira civarında artış göstermiştir. Başka bir deyişle yönetim kurulu başkan ve üyelerine olan borçlar bu süre içerisinde yüzde 26 civarında çoğalmıştır. Kulübün giderek artan borç yükü gelecek için rakamların daha da büyüyeceği endişesini beraberinde getirmektedir. Bu durum bizleri konu ile ilgili olarak hemen çözüm getirici tedbirler alınması şartına götürmektedir."
Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş ise üyelerin bilançolarda farklılıklar olduğu eleştirilerine yanıt verdi. Yönetim ile Denetleme Kurulu arasındaki farkın defterlerin işlenme süresi gibi nedenlerden oluştuğunu söyledi.

YAĞCI:"4 MİLYON DOLARA 3 KALECİ TRANSFER ETTİK"
Divan Kurulu Üyesi Bayram Yağcı, pahalı transferler düşünmüyoruz denilmesine rağmen, 4 milyon dolara 3 kalecinin alınmasını eleştirdi.

Özkaynak düzenine önem verildiğinin sürekli söylendiğini anlatan Yağcı, "Özkaynak düzeninde hiç kaleci yok mu? Hadi Hakan genç ve yetenekli bir kaleci. Rüştü de tecrübeli ve takıma ağabeylik yapacak biri. Ama altyapıda 3. kaleci yok muydu? Neden 3. kaleci transfer edildi. O zaman altyapıda kaleci antrenörleri niye var?" diye konuştu.
Futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot'un, Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp için söylediği "Yaşlı" sözüne de değinen Yağcı, "Bir kişinin yaşıyla, hastalığıyla, sakatlığıyla, fiziki durumlarıyla alay edici bir üslup, Beşiktaş duruşuyla örtüşmemektedir" dedi.

ESKİ VE YENİ DİVAN KURULU BAŞKANLARI TARTIŞTI
Eski Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, Divan Kurulu'nu eleştirirken, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ile aralarında küçük bir tartışma yaşandı.

Şeref Nasır, Divan Kurulu'nun diğer kurullarla koordineli çalışmadığını belirtip, ayrıca verdiği bazı sözleri yerine getiremediğini kaydederken, Yalçın Karadeniz ise bunun böyle olmadığını, Nasır'ın seçimi kaybettiği için böyle davrandığını ifade etti.
Divan Kurulu Üyesi Aydoğan Cevahir ise, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in 41 milyon YTL, futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot'un da 2 milyon YTL kulübe verdiğini belirterek, "Diğer yönetici arkadaşların da kulübe mali açıdan katkı yapmaları gerekir. Yapamıyorlarsa, bundan sonra kulübe destek verecek arkadaşların gelmesi gerektiğini düşünüyorum" dedi.
Emin Bengisu da toplantıda eski ve yeni Divan Kurulu başkanlarının tartışmasını tasvip etmediğini söyledi.
Kaynak : Ligtv

- Haber BJK - daha fazlası >>>

Celal Kolot : Pazartesiyi Bekleyin

Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, yıldız oyuncu transferi ile ilgili sıcak gelişmeler olduğunu belirtti ve taraftarlardan iki gün daha beklemelerini istedi.

BEŞİKTAŞ Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot, Avrupa’dan üç yıldız oyuncu ile görüştüklerini belirterek, "Şu anda West Ham’dan Carlton Cole ile her konuda anlaştık. Oyuncu gelmek istiyor. Bu futbolcunun dışında başka isimlerle de görüşme halindeyiz. Pazartesi gününe kadar transferlerimiz netlik kazanacak" dedi. Taraftarların gurur duyacakları bir ismi takıma kazandıracaklarını vurgulayan Kolot, şunları söyledi: "Birçok menajer ve kulüp yöneticisi futbolcularını satmak için kapımızı aşındırıyor. Bunlardan 35 yaşındaki Jimmy Floyd Hasselbaink ve Fas Milli Takımı’nın 31 yaşındaki kaptanı Talal El Karkouri bize menajer Hasan Çolak tarafından önerildi. Fakat teknik direktörümüz, bu isimlere yaşları ve transferlerin parasal yönü nedeniyle sıcak bakmadı. Bu sezon transferde çok titiz davranıyoruz."

Kaynak Hürriyet

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Rüştü Reçber Gizli Kaptan "



Rüştü, takım kaptanları gibi saha içinde ve dışında örnek davranışlarda bulunuyor.

Beşiktaş’a gelişi büyük yankı uyandıran Rüştü, takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı gibi saha içinde ve dışında örnek davranışlarda bulunuyor. Milli eldiven, özellikle gençlerin üstünde dururken, idmanlarda sürekli konuşup, takım arkadaşlarını her şekilde uyarıyor. Rüştü, kaleciler Hakan ve Atilla ile de iyi bir çalışma ortamı yakalamış durumda. Tecrübesini Beşiktaş’a yansıtan Rüştü’nün davranışları teknik heyeti fazlası ile memnun ediyor.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Sağlam Uyarı! "


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takıma alıp şans verdiği 16 yaşındaki Batuhan Karadeniz ile görüşüp her hareketine dikkat etmesini istedi.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takıma alıp şans verdiği 16 yaşındaki Batuhan Karadeniz ile görüşüp her hareketine dikkat etmesini istedi. Genç futbolcunun yaşının küçük olduğunu belirten Sağlam, “Ağabeyleri gibi idmanı yapıyor, iyi çalışıyor. Ancak çok iyi oyuncu olmak için çalışmanın yanında başka meziyetler de gerekiyor. Saha içinde olduğu gibi saha dışındaki hal ve davranışları da bizim için çok önemli. Gerekli uyarıları yaptık. Ayrıca bu durumun ortaya çıkması da kendi adına şanstır. Bundan sonra değişecek. Kendisinin üstünde titizlikle duracağız” dedi. Takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman da, genç yıldız adayı ile görüşüp bir dizi uyarı ve telkinlerde bulundular.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" İki Yıldızdan Biri Kartal Olacak! "


Vassel: İngiliz basınına göre iş bitmek üzere... Cole: Kolot, West Ham ile sürekli dirsek temasında...


Vassel: İngiliz basınına göre iş bitmek üzere. Teknik direktör Sven Goran Eriksson da yeşil ışığı yaktı: Beşiktaş’ı reddettik, ama şimdilik!
Cole: Kolot, West Ham ile sürekli dirsek temasında. Ada kulübü Santa Cruz’u alırsa 23 yaşındaki İngiliz golcünün İstanbul bileti okeyleniyor.

Hasselbaink geldi gitti!
Beşiktaş’ta son dakika... Stoper mevkii için çok sayıda yıldızla görüşen, ancak somut bir adım atamayan Siyah-Beyazlılar, santrfor konusunda hızlı davrandı. Bayern Münih’in 6 milyon Euro bonservis bedeli istediği için Santa Cruz görüşmelerini askıya alan Kara Kartallar, şu an boşta olan Jimmy Floyd Hasselbaink ile dirsek temasına geçti. Hollandalı yıldızla haftalık 12 bin Pound karşılığında anlaşma sağlandı, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam yaşını sorun ederken, menacer Ali Gültiken de, “Özel yaşantısı çok kötü. Üstelik kumarbaz” deyince rota anında diğer adaylara çevrildi.

Kilit adam: Santa Cruz
Tüm transfer çalışmalarını yürüten Abdi Celalettin Kolot, West Ham’lı Carlton Cole için bastırıyor. 23 yaşındaki İngiliz golcü ile sürekli görüşen Kolot, “Genç bir futbolcu. Alırız, patlama yaparsa hem faydalanırız hem de iyi bir fiyata satarız” diyor. Cole’ün transferi için Ada kulübünün Santa Cruz’u alması bekleniyor. Daha önce talip olunan Hasan Kabze konusunda ise ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kalli’nin performansını beğenmediği genç oyuncunun gönderilmesi gündemde. Ancak Kolot bu işi başlamadan bitirdi: “Galatasaray’da oynayamıyor, biz neden alalım...”

Sven’in aklı Crouch’ta
İngiliz basınında da Beşiktaş’ı yakından ilgilendiren haberler yapılmaya devam ediyor. İnternet siteleri, Kara Kartallar’ın Darius Vassel için ikinci kez Manchester City’ye teklifte bulunduğunu yazdı. Ayrıca Reggina’dan Bianchi’nin alınması ve teknik direktör Sven Goran Eriksson’un da Liverpool’lu Peter Crouch’u ısrarla istemesi, Darius Vassel’in kesinlikle gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı. İsveçli çalıştırıcının bu konudaki yorumu da bir hayli ilginçti: “Kim gidecek ya da kim kalacak, şu an belli değil. Evet; Vassel için Beşiktaş’tan gelen teklifi reddettik, ama şimdilik...”

Kazım 1. Lig topçusu değil’
Transfer konusundaki sessizliğini bozan Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, yaşanan gecikmenin faturasını ise Tigana’ya kesti: “Bugünlere gelmemizin tek nedeni Tigana’dır. Onu dinledik, geç kaldık. Avrupa’da transfer ocak ayında bitiriliyor. O dönem Coloccini’yi 500 bin Euro’ya kiralıyorduk, bonservisini de 3 milyon Euro’ya alıyorduk. Şimdi Deportivo onun için 8 milyon Euro istiyor. Colin Kazım’a gelince... Evet, Milli Takım’a seçilince takip ettik. Ancak babasına iş arayan futbolcu olur mu? O, 1. Lig topçusu değil, 2 ay içinde İngiltere’ye döner.”

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş'tan Hasselbaink Bombası "

Beşiktaş, dünyaca ünlü golcü Jimmy Floyd Hasselbaink'le prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlı kulübün yöneticilerinin 35 yaşındaki süper forvet ile imza aşamasına geldikleri belirtildi. Geçen sezon Charlton Athletic'te forma giyen Hasselbaink'in bonservisi elinde. Ertuğrul Sağlam'ın Surinam asıllı Hollandalı forvete yaşlı oluşu nedeniyle pek sıcak bakmadığı vurgulandı. Ancak yöneticiler, Sağlam'ı ünlü golcü için ikna ederek, bu transferi hemen gerçekleştirmek istiyorlar.

Kara bela

Yönetimin anlaştığı Hollandalı forvete yıllık 1 milyon euro ödenecek. Son söz Sağlam'ın.

Ertuğrul Sağlam'ın forvet talebi üzerine harekete geçen siyah-beyazlı yönetim, dünyaca ünlü yıldız Hasselbaink ile anlaştı. Bonservisi elinde olan Hollandalı oyuncu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ve Hasselbaink'in Beşiktaş'ın teklifine olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Kartal, geçtiğimiz sezon forma giydiği Charlton Athletic'te 25 maçta 2 gol
atabilen Hasselbaink'e senelik 1 milyon euro teklif etti.

SAĞLAM KARARSIZ KALDI
İngiltere'de oynamak istemeyen Hasselbaink'in, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme şansı bulunduğu için siyah-beyazlı kulübe gelmekte tereddüt etmediği vurgulandı. Surinam asıllı Hollandalı futbolcu ile imza aşamasına gelinirken, yönetimin önüne Ertuğrul Sağlam engeli çıktı. Sağlam, Hasselbaink için, "Kalitesini asla tartışmam. Ancak ben 35 yaşındaki bir forvet düşünmemiştim" diyerek kararsız kaldı.

TARAFTAR ÇOK İSTİYOR
Jimmy Floyd Hasselbaink isminin gündeme gelmesi bile Beşiktaş camiasında heyecan yarattı. Siyah-beyazlı taraftarlar internet sitelerindeki yorumlarda, "Bize yeni sezonda takımda süper bir yıldız olacağını söylediler. Hasselbaink'in ismi bile yeter. Onun Beşiktaş'a sağlayacağı katkı, Roberto Carlos'tan az olmayacaktır. Tribünleri coşturacak bir yıldız. Umarız bu kez işi bitirerler" diyerek Hollandalı forveti takımda görmek istediklerini dile getirdiler.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş Direğe Takıldı: 7-8 "

Normal süresi 0-0 tamamlanan finalde "Romanya şampiyonu"na penaltılarda yenilen Beşiktaş, Avusturya'dan kupasız ayrıldı.

Kartal'dan buruk veda

Normal süresi 0-0 tamamlanan finalde "Romanya şampiyonu"na penaltılarda yenilen Beşiktaş, Avusturya'dan kupasız ayrıldı. İlk yarıda rakibini tartan siyah-beyazlı takım, 2'nci devre etkili oldu ama yetmedi. Rüştü, Lobont'u durdurdu ancak Aydın&İbrahim Kaş kupayı Bükreş'e hediye etti.

Wüstenrot Cup finalinde Beşiktaş, Dinamo Bükreş'e penaltılarda 8-7 yenilerek Avusturya kampına kupasız nokta koydu. Golsüz biten ilk yarının ardından 2'nci devrede topa daha çok hakim olan Beşiktaş, oyunu rakip alana yıktı ancak gol bulamadı. Normal süre 0-0 berabere tamamlandı. Penaltılarda Serdar Kurtuluş, Fahri, Gökhan Güleç, Toraman, Ali, Can ve Üzülmez ile çerçeveyi bulsa da Aydın ve İbrahim Kaş penaltıları gole çeviremedi. Beşiktaş'ın son penaltısını kullanan Kaş, topu direğe nişanladı. Rüştü'nün penaltı kurtarması yetmedi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Son Karar Davide Mandelli "

Stoper arayışlarını sürdüren Kartal, İtalyan oyuncu Mandelli'de karar kıldı.

CHİEVO'DA OYNUYOR
Siyah-beyazlılar, yaklaşık bir aydır sürdürdükleri stoper arayışında sona geldi. Birçok isimle görüşen ancak karar vermekte zorlanan teknik kadro, son olarak Chievo'da forma giyen Davide Mandelli'yi bitirme kararı aldı. Görüşmeler hemen başlatıldı.

YILLIK 800 BİN EURO
İtalyan ekibiyle temasa geçen siyah-beyazlılar, Chievo ile 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşırken, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuya da senelik 800 bin euro ödemeyi kabul etti. 1.90 boyundaki stoper, geçen sezon 36 maçta forma giydi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Yeniler Göze Girdi "

Tello milimetrik pasları, Cisse mücadeleci futbolu ile sınıfı geçti. Üzülmez, Toraman ve Ricardinho da sezona hazır.


GOLE ÇOK YAKLAŞTI
Maça ilk 11'de başlayan Tello ve Cisse için 'doğru transfer' yorumları yapıldı. Uzaktan attığı bir şutta gole çok yaklaşan Tello, akıl dolu pasları ile de dikkat çekti. Cisse ise rakibe nefes aldırmayan bir yapıya sahip.

YALNIZ KALMADI
Geçen sezondan daha iyi bir görüntü sergileyen Beşiktaş'ın dikkat çeken diğer isimleri ise İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, İbrahim Kaş ve Ricardinho oldu. Bin kadar gurbetçi Kartal'a destek verdi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Dersimiz Hücum "

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün sabahki idmanda takım olarak hücum çalışması yaptırdı. İlerideki Bobo-Delgado ikilisinin arkasına Tello-Ricardinho-Serdar Özkan üçlüsünü yerleştiren Sağlam, onların da gerisinde Üzülmez-Cisse-Serdar Kurtuluş'u hücum organizasyonunda çalıştırdı.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Paralar Havuza! "

Maç başına prim sistemi kalkıyor. Futbolcular eğer şampiyon olunursa 1 milyon, ikinci olunursa 500 bin euro kazanacak.


BAŞARI ENDEKSLİ
Beşiktaş'ta prim sistemi baştan aşağı değişiyor. Geçtiğimiz yıllarda maç başına prim alan siyahbeyazlılar, Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine artık sezon sonunu beklemek zorunda kalacak. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, yeni sezonda başarı endeksli bir prim sistemi uygulayacaklarını söyledi.

DERBİLER FARKLI
Kolot, "Sezon boyu tüm para havuzda toplanacak. Eğer şampiyonluk gelirse 1 milyon euro, ikinci olunursa ise 500 bin euro prim dağıtılacak. Üçüncülüğe ise herhangi bir ödeme yapılmayacak. Devler Ligi'ne kalınırsa prim artacak. Derbi maçlarda ise özel prim sistemi uygulanacak" ifadesini kullandı.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Rüştü Süperdi "

Sakatlığı nedeniyle ancak iki gündür antrenmanlara katılan kaleci Rüştü, hatasız bir maç çıkardı. Savunma ile uyum içinde olduğu gözlenen milli file bekçisi, 24'te Bükreş'in kullandığı serbest vuruşta topu direğin dibinden kornere çelip, klasını bir kez daha ispatladı.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş Günlüğü "

Beşiktaş dönüyor
Beşiktaş'ın 7 Temmuz'da başladığı yurt dışı kampı bugün sona eriyor. 15 gündür Avusturya'da olan siyah-beyazlılar, dün akşam oynadıkları Bükreş maçının ardından karayoluyla Münih'e geçmişti. Beşiktaş kafilesi, bu sabah THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'a dönüyor.

Cuma'ya gittiler
Beşiktaşlı futbolcular ve teknik kadro, dün sabahki idmanın ardından Cuma Namazı'na gittiler. Otelin yakınındaki ATİP Diyanet İşleri Camii'nde namaz kılan futbolcular ve teknik kadro, aynı bölgede bulunan gurbetçi vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Tunaoğlu anıldı
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu, ölümünün 7. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan törene Yalçın Karadeniz, Levent Erdoğan, Sami Çoban, Şeref Nasır ve Tunaoğlu'nun ailesi ile yakınları da katıldı.

Nobre&Zan sevindirdi
Sol ayak bileği burkulduğu için takımdan ayrı kalan Gökhan Zan'ın, 1 Ağustos'a kadar tamamen hazır olacağı belirtildi. Milli futbolcu yeni bir talihsizlik yaşamamak için dua ederken, bir diğer sakat Nobre'nin de düzkoşulara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kartal'da altı sakat
Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek Beşiktaş'ta 6 futbolcunun sakatlığı sürüyor. Siyah-beyazlılarda Nobre, Murat Şahin, Burak Yılmaz, Mehmet Sedef ve Gökhan Zan, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalırken; İbrahim Akın da uzun süre sadece düz koşu yaptı.

Kombine uzatıldı
Beşiktaş yönetimi, kombine kart satışlarını bir hafta uzattı. Kombine kart satışlarında beklenen oranı yakalayamayan siyahbeyazlılar, yapılacak olan iki yeni yıldızın transferiyle patlamasını düşündüğü kombine kartların satışını, 28 Temmuz tarihine kadar uzatma kararı aldı.

- Haber BJK - daha fazlası >>>