" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

21 Temmuz 2007 Cumartesi

" Beşiktaş Günlüğü "

Beşiktaş dönüyor
Beşiktaş'ın 7 Temmuz'da başladığı yurt dışı kampı bugün sona eriyor. 15 gündür Avusturya'da olan siyah-beyazlılar, dün akşam oynadıkları Bükreş maçının ardından karayoluyla Münih'e geçmişti. Beşiktaş kafilesi, bu sabah THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'a dönüyor.

Cuma'ya gittiler
Beşiktaşlı futbolcular ve teknik kadro, dün sabahki idmanın ardından Cuma Namazı'na gittiler. Otelin yakınındaki ATİP Diyanet İşleri Camii'nde namaz kılan futbolcular ve teknik kadro, aynı bölgede bulunan gurbetçi vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Tunaoğlu anıldı
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu, ölümünün 7. yıldönümünde mezarı başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında yapılan törene Yalçın Karadeniz, Levent Erdoğan, Sami Çoban, Şeref Nasır ve Tunaoğlu'nun ailesi ile yakınları da katıldı.

Nobre&Zan sevindirdi
Sol ayak bileği burkulduğu için takımdan ayrı kalan Gökhan Zan'ın, 1 Ağustos'a kadar tamamen hazır olacağı belirtildi. Milli futbolcu yeni bir talihsizlik yaşamamak için dua ederken, bir diğer sakat Nobre'nin de düzkoşulara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Kartal'da altı sakat
Avusturya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönecek Beşiktaş'ta 6 futbolcunun sakatlığı sürüyor. Siyah-beyazlılarda Nobre, Murat Şahin, Burak Yılmaz, Mehmet Sedef ve Gökhan Zan, sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalırken; İbrahim Akın da uzun süre sadece düz koşu yaptı.

Kombine uzatıldı
Beşiktaş yönetimi, kombine kart satışlarını bir hafta uzattı. Kombine kart satışlarında beklenen oranı yakalayamayan siyahbeyazlılar, yapılacak olan iki yeni yıldızın transferiyle patlamasını düşündüğü kombine kartların satışını, 28 Temmuz tarihine kadar uzatma kararı aldı.

Hiç yorum yok: