24 Haziran 2007 Pazar

" Rodrigo Tello Geç Kalacak! "

Kara Kartal’ın Sporting Lizbon’dan transfer ettiği Rodrigo Tello trafiğe takıldı! Bugün Kolombiya ile özel maçta karşılaşacak olan Şili Milli Takımı’yla kampta bulunan 29 yaşındaki yıldız oyuncu, Copa America nedeniyle gecikebilir. Venezuela’daki organizasyonda C Grubu’nda mücadele eden Şili bir üst tura yükselirse, Tello büyük bir ihtimalle 7 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına rötarlı olarak katılacak.


Kartal’da izin bitti
Üç büyükler arasında sezonu en erken açan takım Beşiktaş olacak... Siyah-Beyazlı ekipte, tatil bugün son buluyor. Kara Kartal, yarın saat 18.00’de Ümraniye’de toplanacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılacak ilk çalışmada, yabancılar ve milliler bulunmayacak. Avusturya kampı ise 7-21 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Bilindiği gibi kamp kadrosunda PAF takımdan 10 genç yetenek de bulunuyor.


Kumcuoğlu: Endişeliyiz
Beşiktaş ikinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kumcuoğlu, “Yabancı futbolcuların çoğalması ile Türk Milli Takımı’nın ilerde futbolcu çıkaramayacak duruma gelmesinden endişe ediyoruz” dedi. Rüştü transferiyle isabetli bir hamleye imza attıklarını dile getiren Kumcuoğlu, “Takımın geleceğini sağlama aldık. Yaş ortalamasını 28’den 23.5’e düşürdük” ifadesini kullandı.

Kaynak : Fanatik

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" `Sensiz Beşiktaş Olur mu?` "

Ayağa kalktılar
İsmi bile Beşiktaş Camiası’nı hareketlendirmeye yetti Sergen Yalçın’ın... Geçen sezon Jean Tigana’nın isteğiyle gönderilen tecrübeli oyuncunun, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile anlaşmaya varması ve transferin yönetime kalması, taraftarları heyecanlandırdı. Siyah-Beyazlı futbolseverler, www.fanatik.com.tr’de ve forumlarda Sergen’e büyük destek verdiler. Taraftarlar, “Sergen’siz Beşiktaş olur mu... Fenerbahçeliler’i değil Sergen’i istiyoruz” yorumunu yaptılar.

Şampiyon olurduk’
Garanti para istemeyen ve maç başı anlaşmaya hazır olduğunu söyleyen Sergen Yalçın, “Beşiktaş ile para konuşmam. Son güne kadar bekleyeceğim. Geçen yıl olsaydım, kesin şampiyon olurduk. Ancak alınacak her karara saygı duyarım” dedi. Geçen sezon başında Jean Tigana’nın raporu doğrultusunda ikinci Başkan Murat Aksu tarafından gönderilen süper solak, 2. Lig B Kategorisi’nde Etimesgut şekerspor forması giymişti.

Kaynak : Fanatik

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Transfer Zirvesi "

Teknik direktör Sağlam, futbol şube sorumlusu Kolot ve menajer Ali Gültiken dün bir araya gelip transferi konuştu.


Beşiktaş tüm dikkatini transfere yoğunlaştırmış durumda. Dün bir araya gelen başkan Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, futbol şube sorumlusu Celal Kolot, menajer Ali Gültiken ve yönetici Mario Berk transferde yapılacak hamleleri 2 saat boyunca konuştu. Öte yandan siyah-beyazlı kulübün başkanı Demirören, 2 süper ismi
kadrolarına katarak, transferi noktalayacaklarını söyledi. Demirören, "Taraftarımız merak etmesin. Biri yıldız olmak üzere iki önemli ismi alacağız. Bazı şeylerin netleşmesini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Assunçao Beşiktaş'a Çok Yakın "

Brezilyalı oyuncudan "yeşil ışık" alan Beşiktaş, kulübü Real Betis ile görüşmek için yönetici Kolot ve Berk'i İspanya'ya gönderiyor. Makelele defteri de kapanmadı. Ön libero için de Marsilyalı M'Bami gündeme geldi.

Assunçao bitiyor

Yıldız oyuncunun transferinde sona yaklaşan siyah-beyazlılar, Real Betis ile sıkı bir bonservis pazarlığı yapıyor.

Yıldız transfer peşinde koşan Beşiktaş, Real Betis'te forma giyen Assunçao'nun transferinde sona yaklaştı. Brezilyalı futbolcu ile her konuda anlaşan siyah-beyazlı yöneticiler, Real Betis ile hemen temas kurdu. İlk görüşme olumlu geçerken, futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve yönetici Mario Berk'in, İspanya'ya giderek, Real Betis ile yaşanan sıkı pazarlığı
olumlu şekilde bitireceği öğrenildi.

KAMPA DAHİL EDİLMELİ
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın, başkan Yıldırım Demirön ile görüştüğü ve Avusturya kampına kadar Assunçao'nun transferinin bitirilmesini istediği ifade edildi. 1.78 boyunda ve 74 kilo ağırlığında olan Brezilyalı futbolcu, bu sezon Real Betis formasıyla 22 karşılaşmaya çıktı ve 2 gol kaydetti. Assunçao orta sahadaki bitmeyen enerjisiyle ve usta frikik atışlarıyla Betis'in dikkat çeken ismiydi.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>