" Rodrigo Tello Geç Kalacak! " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

24 Haziran 2007 Pazar

" Rodrigo Tello Geç Kalacak! "

Kara Kartal’ın Sporting Lizbon’dan transfer ettiği Rodrigo Tello trafiğe takıldı! Bugün Kolombiya ile özel maçta karşılaşacak olan Şili Milli Takımı’yla kampta bulunan 29 yaşındaki yıldız oyuncu, Copa America nedeniyle gecikebilir. Venezuela’daki organizasyonda C Grubu’nda mücadele eden Şili bir üst tura yükselirse, Tello büyük bir ihtimalle 7 Temmuz’da başlayacak Avusturya kampına rötarlı olarak katılacak.


Kartal’da izin bitti
Üç büyükler arasında sezonu en erken açan takım Beşiktaş olacak... Siyah-Beyazlı ekipte, tatil bugün son buluyor. Kara Kartal, yarın saat 18.00’de Ümraniye’de toplanacak. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde yapılacak ilk çalışmada, yabancılar ve milliler bulunmayacak. Avusturya kampı ise 7-21 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Bilindiği gibi kamp kadrosunda PAF takımdan 10 genç yetenek de bulunuyor.


Kumcuoğlu: Endişeliyiz
Beşiktaş ikinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kumcuoğlu, “Yabancı futbolcuların çoğalması ile Türk Milli Takımı’nın ilerde futbolcu çıkaramayacak duruma gelmesinden endişe ediyoruz” dedi. Rüştü transferiyle isabetli bir hamleye imza attıklarını dile getiren Kumcuoğlu, “Takımın geleceğini sağlama aldık. Yaş ortalamasını 28’den 23.5’e düşürdük” ifadesini kullandı.

Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: