15 Haziran 2007 Cuma

Mevkimde En İyisi Benim!

BEŞİKTAŞ'IN tecrübeli yıldızı İbrahim Toraman, görev yaptığı mevkide en iyi ismin kendisi olduğunu söyledi. Puyol ve Cannavaro gibi isimleri çok beğendiğini belirten Toraman, "En çok Anelka'dan çekiniyordum, o da gitti. Tek düşüncem Beşiktaş'ta kaptan olarak futbolu bırakmak. Hedefim Milli Takım'la Avrupa şampiyonu olmak" dedi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

"Sağlamcılar"

Ertuğrul Sağlam, forvette görev yapacak sambacıların yeterli olacağını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni sezonda forvet hattında Bobo-Nobre ikilisinin görev yapacağını söyledi. Sağlam, "Geçtiğimiz sezon ortaya koydukları performansla ne kadar uyumlu bir ikili olduklarını kanıtlayan Bobo ile Nobre, önümüzdeki yıl da değişmez forvetlerimiz olacak. Seneye oynayacağımız 4-4-2 sistemiyle birlikte iki sambacı da
geçtiğimiz yıldan daha başarılı performans sergileyecekler" dedi.

AKIN VE BURAK FARKLI!
Sağlam, disiplinsiz davrandığı gerekçesiyle Jean Tigana tarafından PAF takıma gönderilen İbrahim Akın için de, "Onun gibi yetenekli bir oyuncum olduğu için şanslıyım. Tello'nun da gelmesiyle sol kanatta sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum" ifadesini kullandı. Genç teknik adam, Burak için de umutlu konuştu: "Ondan patlama bekliyorum. Çok yetenekli."

- Haber BJK - daha fazlası >>>

"Kolot'tan Transfer Açıklaması!"

Beşiktaş, yabancı transferi ile ilgili çalışmaları Londra'da sürdürme kararı aldı.

Yöneticilerden Celalettin Kolot ve Mario Berk'in bugün İstanbul'a dönmesi beklenirken, menajerlerle yapılan görüşmelerin uzaması nedeniyle dönüş tarihi ertelendi. Yöneticilerle beraber Londra'da bulunan Yıldırım Demirören'in ise yarın döneceği öğrenildi.

Bu arada Mario Berk ile Celal Kolot'un ismini sır gibi sakladıkları bir tane oyuncu üzerine konsantre oldukları ve bu futbolcuyu alabilmek için tüm imkanları zorladıkları öğrenildi. Kolot, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar birçok futbolcunun adı Beşiktaş'la yazıldı. Ama biz şu anda sadece bir tane futbolcu üzerine konsantre olmuş durumdayız.


Bu oyuncunun adını kimse bize sormasın. Net sonuçlara varmadıkça bu oyuncunun adını açıklamayacağız. Bir süre daha İngiltere'deyiz. Öyle umuyorum ki bu transferi halledip, hafta sonu Türkiye'ye döneriz" dedi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>