8 Temmuz 2007 Pazar

" Nobre 10 Nuno Gomes eder "

Avusturya'nın Seefeld kasabasında kampa giren Beşiktaş, buradaki ilk antrenmanını yaptı. Siyah beyazlı ekiple birlikte Avusturya'da bulunan Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot kendilerine menajerlerce Nuno Gomes isminin önerildiğini söyleyip, bu konuda ilginç bir yorum yaptı..

Alp dağlarının eteğinde, etrafı tamamen ağaçlarla çevrili bu bölgede yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Rodrigo Tello, Batuhan Karadeniz, eşi doğum yapan Koray Avcı, tedavisi süren Nobre ve Murat Şahin yer almadı. Yaklaşık 20 derecelik bir hava sıcaklığında gerçekleştirilen çalışmada teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı.
Sağlam oyuncularına yoğun bin kamp dönemi geçireceklerini hatırlattı ve herkesin 1 Ağustos'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hazır olmasını istedi. Kondisyon hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 10 dakika süren tempolu koşunun ardından yarı sahada yapılan çift kale maç ile yaklaşık 2 saat süren antrenman sona erdi. Kafile ile beraber Avusturya'ya gelen Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk de antrenmanda yer aldılar. İki yönetici menajer Ali Gültiken ile antrenman sahasının dışarısında bir süre spor yaparak form tuttular.

KOLOT'TAN NOBRE'YE ÖVGÜ
Öte yandan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da sürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, defansa alınacak oyuncu için araştırmalarının sürdüğünü dile getirdi. Bu bölgeye transfer edecekleri futbolcu için acale etmediklerini tekrarlayan Kolot, "Biz takıma alacağımız her futbolcu için çok kapsamlı araştırmalar yapıyoruz. Aceleci olmaya gerek yok. Hata yapmak istemiyoruz. Ama en geç hafta sonuna kadar bu konu netlik kazanır. Ayrıca bize forvet oyuncuları da öneriliyor. Son olarak menajerler Nuno Gomes'in ismini verdi. Bence 1 Nobre 10 tane Nuno Gomes eder" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Beşiktaş Günlüğü "

Koray Avcı baba oldu
Beşiktaş savunmasının en çalışkan oyuncuları arasında gösterilen Koray Avcı, baba oldu. Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeğe Ege adı verildi. Eşi Tuğba Avcı'nın doğumu nedeniyle takımla birlikte Avusturya'ya gitmeyen Koray'ın kampa daha sonra katılacağı bildirildi.

Kolot: Tello konuşulur
Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, sezon başladıktan sonra tüm Türkiye'nin Tello'ya hayran kalacağını söyledi. Şilili yıldızın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve futbolu ile herkesin takdirini kazanacağını belirten Kolot, Cisse için de "Tecrübesi ile bize çok şey katacak" yorumunu yaptı.

Batuhan yetmedi
Karadeniz Oyunları'nda U16 Milli Takımımız, final maçında Rusya'ya penaltılarla mağlup olurken, Beşiktaşlı Batuhan futboluyla yine parmak ısırttı. Millilerimizi öne geçiren golü atan Batuhan, penaltılarda da rakip fileleri havalandırdı. Ancak Batuhan'ın golleri yetmedi.

Del Bosque devrimi
Kulüp başkanlığı seçimine hazırlanan ayrılıkçı Bask bölgesinin temsilcisi Athletic Bilbao, tarihinde ilk kez İspanyol bir hocaya teslim edilecek. Başkan adaylarından Javier Gonzalez, seçilmesi durumunda takımı Kartal'ın eski hocası İspanyol Del Bosque'ye emanet edeceğini açıkladı.

Cordi evine döndü
Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba (37), ülkesine döndü. 4'ü Beşiktaş'ta olmak üzere 5 yıl Süper Lig'de görev yapan tecrübeli file bekçisi, Kolombiya Ligi ekiplerinden Deportivo Cali ile anlaştı. İmzası Cali'nin resmi sitesinde de yayınlanan Cordoba, Trabzonspor'un da listesindeydi.

Navarro Sevilla'da
Kartal'ın transfer listesinde yer alan Navarro, kulübü Sevilla'da kaldı. İspanyol yöneticilerin, UEFA Kupası zaferinde büyük emekleri bulunan 33 yaşındaki stoperin satışından taraftar tepkisi korkusuyla vazgeçtikleri ileri sürüldü. İspanyol yıldızın aldığı ücrete de zam yapıldığı belirtildi.

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Kartal Cisse'nin forma numarasını neden değiştirdi? "

Yeni transfer Cisse'nin forma numarası değişti... Cisse'nin ilk forma numarası 16'ydı.

Cisse'ye 18 numara

Yeni transfer Cisse'nin forma numarası değişti... Daha önce 16 numaralı formayı giyeceği açıklanan Fransız'ın numarası 18 olarak değiştirildi. 16'nın, Kartal ile arası açık olan Bursa'nın plaka numarası olması nedeniyle bu karar alınırken, yeni Cisse formalarının 'Kartal Yuvaları'ndan alınabileceği açıklandı.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Kartal Avusturya'da "

Yurtdışı kampına 29 oyuncu götüren Beşiktaş, Hall ve Hamburg ile karşılaştıktan sonra Leogang'a geçip, 4'lü turnuvaya katılacak.


MÜNİH ÜZERİNDEN
Yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Beşiktaş, yurtdışı kampı için Avusturya'da... İstanbul'dan Münih'e uçan Kara Kartal, buradan karayoluyla Avusturya'nın Seefeld bölgesine geçti.

DÖNÜŞ 21 TEMMUZ
Kampa 29 kişilik bir kadro ile giden Beşiktaş, Seefeld'de iki hazırlık maçı oynadıktan sonra Leogang'a geçerek Duisburg, Budejovice (Çek) ve D. Bükreş'in yer alacağı 4'lü turnuvaya katılacak. Kartal, 21 Temmuz'da ise İstanbul'a dönecek.


Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>

" Rico Paşa 10 milyon € "

Yedisi Avrupa'dan 8 takımın listesinde olduğu belirtilen Ricardinho'nun bonservis bedeli 10 milyon euro... Teklifleri doğrulayan sambacı, "Beşiktaş'ta mutluyum ve kalmak istiyorum" ifadesini kullanırken, yönetici Celal Kolot "Onu isteyen 10 milyon euro ödemek zorunda. Ancak biz kalmasından yanayız" dedi.

Kaynak : Fotomaç

- Haber BJK - daha fazlası >>>