" Nobre 10 Nuno Gomes eder " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

8 Temmuz 2007 Pazar

" Nobre 10 Nuno Gomes eder "

Avusturya'nın Seefeld kasabasında kampa giren Beşiktaş, buradaki ilk antrenmanını yaptı. Siyah beyazlı ekiple birlikte Avusturya'da bulunan Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot kendilerine menajerlerce Nuno Gomes isminin önerildiğini söyleyip, bu konuda ilginç bir yorum yaptı..

Alp dağlarının eteğinde, etrafı tamamen ağaçlarla çevrili bu bölgede yapılan çalışmaya milli takım kamplarında bulunan Rodrigo Tello, Batuhan Karadeniz, eşi doğum yapan Koray Avcı, tedavisi süren Nobre ve Murat Şahin yer almadı. Yaklaşık 20 derecelik bir hava sıcaklığında gerçekleştirilen çalışmada teknik direktör Ertuğrul Sağlam, antrenman öncesi futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı.
Sağlam oyuncularına yoğun bin kamp dönemi geçireceklerini hatırlattı ve herkesin 1 Ağustos'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına kadar hazır olmasını istedi. Kondisyon hareketleri ile başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık 10 dakika süren tempolu koşunun ardından yarı sahada yapılan çift kale maç ile yaklaşık 2 saat süren antrenman sona erdi. Kafile ile beraber Avusturya'ya gelen Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk de antrenmanda yer aldılar. İki yönetici menajer Ali Gültiken ile antrenman sahasının dışarısında bir süre spor yaparak form tuttular.

KOLOT'TAN NOBRE'YE ÖVGÜ
Öte yandan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da sürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, defansa alınacak oyuncu için araştırmalarının sürdüğünü dile getirdi. Bu bölgeye transfer edecekleri futbolcu için acale etmediklerini tekrarlayan Kolot, "Biz takıma alacağımız her futbolcu için çok kapsamlı araştırmalar yapıyoruz. Aceleci olmaya gerek yok. Hata yapmak istemiyoruz. Ama en geç hafta sonuna kadar bu konu netlik kazanır. Ayrıca bize forvet oyuncuları da öneriliyor. Son olarak menajerler Nuno Gomes'in ismini verdi. Bence 1 Nobre 10 tane Nuno Gomes eder" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Hiç yorum yok: