" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

8 Temmuz 2007 Pazar

" Beşiktaş Günlüğü "

Koray Avcı baba oldu
Beşiktaş savunmasının en çalışkan oyuncuları arasında gösterilen Koray Avcı, baba oldu. Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gelen bebeğe Ege adı verildi. Eşi Tuğba Avcı'nın doğumu nedeniyle takımla birlikte Avusturya'ya gitmeyen Koray'ın kampa daha sonra katılacağı bildirildi.

Kolot: Tello konuşulur
Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, sezon başladıktan sonra tüm Türkiye'nin Tello'ya hayran kalacağını söyledi. Şilili yıldızın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ve futbolu ile herkesin takdirini kazanacağını belirten Kolot, Cisse için de "Tecrübesi ile bize çok şey katacak" yorumunu yaptı.

Batuhan yetmedi
Karadeniz Oyunları'nda U16 Milli Takımımız, final maçında Rusya'ya penaltılarla mağlup olurken, Beşiktaşlı Batuhan futboluyla yine parmak ısırttı. Millilerimizi öne geçiren golü atan Batuhan, penaltılarda da rakip fileleri havalandırdı. Ancak Batuhan'ın golleri yetmedi.

Del Bosque devrimi
Kulüp başkanlığı seçimine hazırlanan ayrılıkçı Bask bölgesinin temsilcisi Athletic Bilbao, tarihinde ilk kez İspanyol bir hocaya teslim edilecek. Başkan adaylarından Javier Gonzalez, seçilmesi durumunda takımı Kartal'ın eski hocası İspanyol Del Bosque'ye emanet edeceğini açıkladı.

Cordi evine döndü
Beşiktaş'ın eski kalecisi Oscar Cordoba (37), ülkesine döndü. 4'ü Beşiktaş'ta olmak üzere 5 yıl Süper Lig'de görev yapan tecrübeli file bekçisi, Kolombiya Ligi ekiplerinden Deportivo Cali ile anlaştı. İmzası Cali'nin resmi sitesinde de yayınlanan Cordoba, Trabzonspor'un da listesindeydi.

Navarro Sevilla'da
Kartal'ın transfer listesinde yer alan Navarro, kulübü Sevilla'da kaldı. İspanyol yöneticilerin, UEFA Kupası zaferinde büyük emekleri bulunan 33 yaşındaki stoperin satışından taraftar tepkisi korkusuyla vazgeçtikleri ileri sürüldü. İspanyol yıldızın aldığı ücrete de zam yapıldığı belirtildi.

Hiç yorum yok: