" Sağlam Uyarı! " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

21 Temmuz 2007 Cumartesi

" Sağlam Uyarı! "


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takıma alıp şans verdiği 16 yaşındaki Batuhan Karadeniz ile görüşüp her hareketine dikkat etmesini istedi.


Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, takıma alıp şans verdiği 16 yaşındaki Batuhan Karadeniz ile görüşüp her hareketine dikkat etmesini istedi. Genç futbolcunun yaşının küçük olduğunu belirten Sağlam, “Ağabeyleri gibi idmanı yapıyor, iyi çalışıyor. Ancak çok iyi oyuncu olmak için çalışmanın yanında başka meziyetler de gerekiyor. Saha içinde olduğu gibi saha dışındaki hal ve davranışları da bizim için çok önemli. Gerekli uyarıları yaptık. Ayrıca bu durumun ortaya çıkması da kendi adına şanstır. Bundan sonra değişecek. Kendisinin üstünde titizlikle duracağız” dedi. Takım kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman da, genç yıldız adayı ile görüşüp bir dizi uyarı ve telkinlerde bulundular.

1 yorum:

cez@ dedi ki...

hocam iyisin hoşsunda 1 tane roberto carlostan daha güçlü transfer yapıcaz dediniz ama hala yapılmadı neden eger sorun para ise ben bir beşiktaşlı olarak 3 tane formasını alıorım ve diger beşiktaşlılar da alır bu transferin parasını öderiz. lütfen alın artık şu oyuncuyu