" Kartal'a Süper Senegalli " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

3 Temmuz 2007 Salı

" Kartal'a Süper Senegalli "

Navarro ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, şimdi de Bolton Wanderers savunmasındaki süper Senegalli yıldız Abdoulaye Faye'ye talip oldu. Siyah-beyazlılar, 29 yaşında ve 1.87 boyundaki Faye için 3 milyon pound'u gözden çıkardı. Ada gazetelerinden The Daily Mirror'da dün çıkan haberde Bolton'un Faye'yi Beşiktaş'a satmaya hazır olduğu ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.


Yeni rota Faye
Siyah-beyazlılar, Bolton'un stoperini istedi. Ada ekibi üç milyon pound talep etti. Savunma oyuncusu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını İngiltere'ye çevirdi. Siyah-beyazlıların son olarak Bolton Wanderers takımında forma giyen Faye için girişimde bulundukları öğrenildi. İngiltere'nin etkili gazetelerinden The Daily Mirror'un haberine göre, Bolton'un Faye'yi Beşiktaş'a satmaya hazır olduğu ifade edildi.

FİYATINI ARTTIRDILAR
Gazete, iki kulüp arasındaki görüşmelerin hız kazandığını ifade ederken, başarılı futbolcu için 3 milyon pound bonservis bedeli talep ettiğini yazdı. Haberde, Beşiktaş'ın Faye'yi almak için ısrarcı olması sebebiyle, İngiliz kulübünün 1 yıl daha sözleşmesi olan Faye için her gün fiyat arttırdığı belirtildi.

ENERJİSİ HİÇ BİTMİYOR
2004-05 sezonunda Lens'ten Bolton'a transfer olan Faye, oynadığı 59 maçta 3 de gol attı. Ardından Bolton Wanderers'e gelen Senegalli yıldız, Ada ekibinde de bugüne kadar 59 maçta forma giydi ve 8 kez rakip fileleri havalandırdı. Faye'nin en büyük özelliği, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi...


Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: