" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

3 Temmuz 2007 Salı

" Beşiktaş Günlüğü "

5 Kartal'a kontrol
Beşiktaş'ta izinli oldukları için takıma geç katılan 5 futbolcu dün sağlık kontrolünden geçti. Bobo, Ricardinho, Delgado, İbrahim Toraman ve Serdar Kurtuluş'a, Acıbadem Hastanesi'nde rutin sağlık kontrolü yapılırken; Van'da bulunan Hakan Arıkan daha sonra kontrolden geçecek.

Ceyhan geri döndü
Beşiktaş'ta 1.5 aydır yönetim kurulu toplantılarına katılmayan ve pasif istifa eden asbaşkan Numan Ceyhan geri döndü. Ceyhan, "Doğru, uzun süredir toplantılara katılmadım. Kırıldığım bazı konular oldu. Şimdi geri dönüp mücadele etme kararı aldım" diye konuştu.

Demirören yurt dışına
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, dün ailesiyle birlikte yurt dışına gitti. Bir süredir güney sahillerinde dinlenen başkan Demirören'in, yurt dışına çıkış sebebinin hem tatil hem de çocuklarının eğitimleriyle ilgili olduğu öğrenildi. Demirören, Avustarya kampına katılacak.

6 eksikli çift idman
Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü. Van'a giden Hakan Arıkan'ın dışında sakatlıkları süren Nobre, Burak, Murat Şahin, Baki ve İbrahim Akın'ın katılmadığı çalışmalarda siyah-beyazlılar sabah çim sahada, öğleden sonra ise salonda kondisyon yükledi.

Yeni rakip Viborg
Hentbolda sezonu zirvede tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanan Beşiktaş, ön elemede Danimarka'nın Viborg takımı ile eşleşti. Siyah-beyazlılar ilk maçını 1 ya da 2 Eylül'de kendi evinde, rövanşı 8 veya 9 Eylül tarihinde deplasmanda oynayacak.

BJK TIR'ı Bodrum'da
Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerini tüm Türkiye'deki taraftarlara ulaştıran Kartal Yuvası TIR'ının yeni durağı Bodrum oldu. 2-5 Temmuz tarihleri arasında Bodrum Carrefoursa önünde hizmet verecek olan TIR, 6-15 Temmuz tarihlerinde Balıkesir, Burhaniye ve Ören'e gidecek.

Hiç yorum yok: