" Sağlam Garantisi " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

5 Ağustos 2007 Pazar

" Sağlam Garantisi "

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş'ta başarılı olacağına inandığını söyledi, "Onun başarıları bizi de mutlu eder" dedi

Süper Kupa maçı için Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ile birlikte dün Almanya'ya giden Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş'ın hocası Ertuğrul Sağlam'a güvenoyu verdi. Siyah-beyazlı yönetimin büyük umutlarla takımın başına getirdiği Sağlam'ın hırslı bir yapıya sahip olduğuna dikkat çeken Terim, "Ertuğrul Sağlam aynı zamanda çok çalışkan ve disiplinli bir hoca. Beşiktaş'ta başarılı olmasını istiyorum ve olacaktır. Bir Türk teknik adamın başarısı bizi de mutlu eder" ifadelerini kullandı.


Fatih Terim, Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp'ın yaşıyla ilgili yapılan eleştiriler için ise "Polemik yapılması doğru değil. Kalli çok tecrübeli ve ciddi bir hoca. Futbolda teknik direktörün düşüncesi, zekası ve tecrübesi çok önemlidir. Bu birikimler Kalli'de var" yorumunu yaptı.


'Hepsi turu geçer'
Milli Takım'ın teknik patronu, Avrupa kupaları kuralarını da değerlendirdi. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Erciyesspor'un iyi kuralar çektiğini kaydeden Fatih Terim, "Olabilecek en iyi kura çekildi. Takımlarımız turu atlayacaklardır, önemli olan da budur. Beşiktaş'ın, katı savunma yapan Sheriff maçında zorlanması normal. Rövanşta gerekli sonucu alarak turu geçeceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok: