" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

5 Ağustos 2007 Pazar

" Beşiktaş Günlüğü "

BOBO için şikayet
Beşiktaş, Bobo'nun transferi konusunda yaptığı girişimlerden dolayı Fransız kulübü St. Etienne'i ve menajerini FIFA'ya şikayet etti. Yapılan açıklamada, "3 yıl daha sözleşmemiz bulunan futbolcumuzu satmaya niyetimiz yok" denildi. Beşiktaş, 600 bin euro alan Bobo'ya 400 bin euro daha zam yaptı.

Sağlam tribünde
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, F.Bahçe ile oynanacak Süper Kupa maçında takımını tribünden yönetecek. Genç teknik direktör, geçen sene Kayserispor'da aldığı 3 maçlık ceza nedeniyle tribüne çıkacak. Sağlam'a yedek kulübesinin arkasında yer ayrıldı.

Toraman: Bizim olur
Sheriff karşılaşmasının kahramanı İbrahim Toraman, Süper Kupa'yı alacaklarını söyledi. Karşılaşmanın oldukça tempolu geçeceğini ifade eden siyah-beyazlı oyuncu, "Kupayı alacağımıza inanıyorum. Sezon başı olmasına rağmen oldukça iyi bir form yakaladık" diye konuştu.

Oyuncular imza dağıttı
Beşiktaş, Almanya'da ilgiyle karşılaştı. Dün sabah saatlerinde özel uçakla Almanya'nın Köln kentine giden siyahbeyazlılar, havaalanında bir grup taraftar tarafından karşılandı. Futbolcular, taraftarlar ile fotoğraf çektirdi ve imza dağıttı. Kartal daha sonra maçın son idmanını yaptı.

Çarşı yalnız bırakmadı
Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa finalinde Çarşı grubu, her zamanki gibi Beşiktaş'a yine tam destek olacak. Alen Markaryan ve arkadaşları başta olmak üzere değişik yollarla 500'e yakın taraftarın İstanbul'dan bugünkü zorlu finale gitmesi bekleniyor.

İlk derbi heyecanı
Beşiktaş'ta, Fenerbahçe karşılaşmasıyla birlikte Cisse ve Tello ilk kez derbi heyecanını yaşamış olacak. Sheriff karşısında resmen ilk kez siyah- beyazlı formayı giyen oyuncuların bugünkü performansı merakla bekleniyor. Tello ve Cisse ön eleme maçında tam not almıştı.

Hiç yorum yok: