" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Temmuz 2007 Çarşamba

" Beşiktaş Günlüğü "

Yeniden doğdum
Arjantinli yıldız Matias Delgado, Ertuğrul Sağlam'ın gelmesiyle yeniden doğduğunu söyledi. İdmanlardaki yüksek performansıyla teknik kadroyu ve takım arkadaşlarını kendisine hayran bırakan Delgado, "Adeta kendime geldim. Yeni sezonda Türkiye beni konuşacak" dedi.

Tunaoğlu anılacak
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcularından Yusuf Tunaoğlu, vefatının 7. yıldönümünde anılacak. Altyapıdan yetişen ve 17 yaşında A takıma yükselen Tunaoğlu'nun, 20 Temmuz Cuma günü Zincirlikuyu'ndaki kabri başında yapılacak anma töreni saat 17.00'de başlayacak.

İnönü boyanıyor
BJK İnönü Stadı, 2007-08 sezonuna pırıl pırıl girecek. Siyah-beyazlıların Düfa boyaları ile yaptığı sponsorluk anlaşması çerçevesinde stadın iç bölümlerinin tamamı ile dış cephenin sağ tarafının boyanmasının 1 Ağustos'a kadar tamamlanacağı, maçlar sırasında da kalan eksiklerin giderileceği belirtildi.

6 kurban aranıyor
Avusturya kampındaki futbolcu sayısı 30'a çıkan Beşiktaş'ta, 6 oyuncu ile yollar ayrılacak. Siyah-beyazlılar, iki yabancının daha takıma dahil olmasıyla birlikte 32 kişi olacak. Sağlam'ın, "Sezona 26 kişi ile devam edeceğiz" açıklamasının ardından gidecek 6 futbolcunun kim olacağı merak konusu oldu.

Hiç yorum yok: