" Yüksek Gerilim " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Temmuz 2007 Çarşamba

" Yüksek Gerilim "


Beşiktaş'ın dün sabah yapılan idmanında tekmeler konuştu... İbrahim Kaş'ın, Delgado'yu biçmesi, Ertuğrul Sağlam'ı çıldırttı.


Antrenmanı durdurdu
Kara Kartal’da forma savaşı kızıştı... Dün sabah yapılan antrenmanda taktik çalışan ve çift kale maç yapan Siyah-Beyazlılar’da Sağlam oyunu sık sık durdurup, Delgado ve Ricardinho’ya uyarılarda bulundu. Daha sonra genç Koray Şanlı, Mehmet Yozgatlı’ya sert bir müdahale yapınca Sağlam duruma el koydu, genç Koray Şanlı’yı uyardı. Bu pozisyonun devamında İbrahim Kaş tehlikeli bir şekilde Delgado’nun bileğine vurdu. Arjantinli’nin yerde kalması üzerine çılgına dönen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, İbrahim Kaş’ı sert bir dille fırçaladı.

Kaptan da sinirlendi
“Neler oluyor size... Burada antrenman yapıyoruz. Birbirinizi sakatlamaya mı uğraşıyorsunuz” diyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a İbrahim Kaş, “Ben birşey yapmadım” yanıtını verdi. Olaya el koyan kaptan İbrahim Üzülmez, “İbo tamam... Kapat çeneni, söyleneni yap” diyerek tartışmaya son noktayı koydu. Antrenman maçı sonrasında ayaklarına darbe alan, Mehmet Yozgatlı, Delgado, Gökhan Güleç ve Bobo’ya bandaj yapıldı. Bu arada hafif sakatlığı bulunan Rüştü ile İbrahim Akın, Mehmet Sedef, Burak ve Gökhan Zan çalışmada yer almadı.
Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: