" Demirören : Bizi Kıskanıyorlar " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Temmuz 2007 Çarşamba

" Demirören : Bizi Kıskanıyorlar "


Beşiktaş Başkanı yeni sezonda bambaşka bir tablo sergileyeceklerini ve şampiyonluğa koşacaklarını belirterek, "Oyuncularımın gözlerindeki pırıltıyı görüyorum. Geçen yıl ile bu sezon arasında fark var" diye konuştu.

YENİ sezonu iple çeken Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, takımda büyük değişim yaşandığını söyledi. Avusturya’nın ünlü göller bölgesi Zellam See’de, genel sekreter Kenan Öner ve futbol şube sorumlusu Celal Kolot ile birlikte takıma öğle yemeği veren Yıldırım, futbolcuların performansından büyük memnunluk duyduğunu vurguladı.

Pırıltıyı görüyorum
Büyük bir neşe içinde geçen yemekte, takımın büyük değişim yaşadığını kaydeden Demirören, "Geçen yıl ile bu sezon arasında gözle görülür bir fark var. Futbolcularımın gözlerindeki pırıltıyı da görüyorum. Teknik heyet ve oyuncular büyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyorlar" dedi. Futbolcularına da seslenen Demirören, şöyle konuştu:

"Hırsınız ve temponuz üst seviyede. Sizlerden tek isteğim, saha içi ve dışında Beşiktaşlı duruşunuzu her zaman sergilemeniz. Çünkü, rakiplerimiz tarafından kıskanılır durumdayız. Güçlendik ve bu da onları korkutuyor. Sahaya çıktığınızda, yüreğinizi ortaya koyarak mücadele edin. Asla teslim olmayın. Yenilseniz bile, onurunuzla yenilin."

Zafere koşacağız
Demirören’in bu sözleri üzerine, takım adına menajer Ali Gültiken de şunları söyledi: "İnanılmaz bir çalışma temposu içerisindeyiz. Beşiktaş formasının ağırlığını bütün arkadaşlarımız biliyor. İnanılmaz bir hava yakaladık. Güçlü bir kadromuz var ve mücadele edeceğimiz üç cephede birden zafere koşacağımıza inanıyoruz. İdmanlar ve hazırlık maçlarında, teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam’ın tüm isteklerini yerine getiren bir ekiple, taraftarımızın gücü birleştiğinde daha da sağlam olacağız. Özlenen Beşiktaş yolda."
Kaynak : Hürriyet

Hiç yorum yok: