" Onu Geçeceğim " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Temmuz 2007 Çarşamba

" Onu Geçeceğim "

"Roberto Carlos, izlerken keyif aldığım bir futbolcuydu. Bu sezon göstereceğim performansla ondan aşağı kalmam".


BEŞİKTAŞ'ın kaptanı İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe'nin yeni transferi Roberto Carlos'un örnek aldığı bir futbolcu olduğunu söyledi. Aralarında tatlı bir rekabet yaşanacağını ifade eden deneyimli oyuncu "Roberto Carlos, izlerken keyif aldığım bir futbolcu. Ama göstereceğim performansla onu geçmek istiyorum. Benim de kendime
göre yeteneklerim ve özelliklerim var. Zaman zaman örnek aldığım bir futbolcuyla karşı karşıya gelmek çok güzel olacak. Ondan aşağı kalır bir yanım yok" dedi. İbrahim, "Kendi yeteneklerim dışında, takım futbolu başarının önemli anahtarıdır" diye konuştu.

İYİ BİR FİKSTÜR ÇEKTİK
Galatasaray maçının seyircisiz oynamasının kendilerine bir şey kazandırmayacağını söyleyen başarılı futbolcu "Artık Türk futbolunda seyircisiz oynama cezasının kaldırılması gerekiyor. Bütün maçlar seyircili ve coşkulu oynanması tek dileğimiz. Önümüzdeki yıl hiç ceza verilmesin. Tribünlerde coşku ve sevgi eksik olmamalı. Güzellikler görmek herkesin hakkı. İlk karşılaşmaları kendi sahamızda oynamamız avantaj. İyi bir fikstür çektik" açıklamasını yaptı.


Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: