" Kartal'a 2. Delgado " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Temmuz 2007 Çarşamba

" Kartal'a 2. Delgado "

Beşiktaş, Cruz Azul takımında oynayan Arjantinli yıldız Cesar Delgado'nun peşine düştü.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın talebi üzerine golcü arayışlarını hızlandıran Beşiktaş, rotasını Meksika'ya çevirdi. Genç ve kaliteli bir forvet almak için harekete geçen siyah-beyazlılar, Cruz Azrul takımında forma giyen Cesar Delgado ile temasa geçti. Beşiktaş yönetimi, 26 yaşındaki yıldız futbolcu için Meksika ekibiyle ilk görüşmesini yaptı.

TEKLİF 1.5 MİLYON EURO
Orta Amerika ekibinde forma giyen Delgado'nun kulübüyle olan sözleşmesinin 2008 Haziran'da biteceği ve bonservis bedelinin de 2.5 milyon euro olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlıların, Meksika ekibine 1.5 milyon euro önerdiği ve yanıt beklediği ifade edildi. Arjantinli yıldız ve kulübü ikna edilirse, Beşiktaş'ta yeni sezonda "2" Delgado birden forma giyecek.

CARLTON COLE BEKLENİYOR
Beşiktaş'ın, uzun süredir peşinde olduğu isimlerden biri olan Carlton Cole için de bekleyişin sürdürdüğü öğrenildi. West Ham'a, 3 milyon pound'luk bir teklif götüren siyah-beyazlıların İngiliz ekibinden bugüne kadar herhangi bir yanıt gelmemesi üzerine sıkıntıya düştüğü ifade edildi. Beşiktaş, Cole'den olumsuz bir yanıt gelirse Cesar Delgado'yu bitirecek.


Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: