" Kartal, Ailton`a karşı " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

18 Temmuz 2007 Çarşamba

" Kartal, Ailton`a karşı "


Wustenrot Cup 07'de mücadele edecek olan Beşiktaş, özel turnuvanın ilk maçında Almanya'nın Duisburg takımı ile karşı karşıya gelecek.

Wustenrot Cup 07’de mücadele edecek olan Beşiktaş, özel turnuvanın ilk maçında Almanya’nın Duisburg takımı ile karşı karşıya gelecek. Kara Kartal, bir dönem Beşiktaş forması giyen Ailton’u da kadrosunda barındıran Duisburg’u mağlup etmesi halinde Dinamo Bükreş-Jovice maçının galibi ile final oynayacak. Alois Latini Stadion’da oynanacak karşılaşma, TSi 19.00’da başlayacak ve ilk yarısı D-Smart, ikinci yarısı ise BJK TV’den ekranlara gelecek. Ailton’un bu maçta forma giymesi zor gözüküyor.

Kamp notları

Otele hapsoldular
Beşiktaş’ın Avusturya kampı, haftasonunda noktalanacak ancak sakatlıkları bulunan Mert Nobre ile kaleci Murat ilk günden bu yana takımla çalışmadı. Adeta otele hapsolan ve sadece salonda idman yapan ikilinin, Play Station oynayıp, kitap okuyarak zaman geçirdiği bildirildi.

Atilla’ya övgü
Altay’dan kiralık olarak transfer edilen kaleci Atilla’ya, Hakan’dan büyük övgü geldi. Milli file bekçisi, “Atilla çok genç ve gelişmeye açık bir kaleci. Çok çalışıyor. iyi konsantre olmuş durumda. Ayrıca profesyonel... İddia ediyorum, geleceğin en büyük kalecilerinden birisi olacak” diye konuştu.

Sıcak nefes aldırmıyor
Dün yapılan antrenmanda, Siyah-Beyazlı futbolcuların tam anlamıyla pestili çıktı. Çift kale maç sırasında dört kez tişört değiştiren Beşiktaşlı oyuncuların yüksek performansı nedeniyle teknik direktör Ertuğrul Sağlam akşam çalışmasını iptal etti.

Burak Yılmaz müjdesi
Bayern Münih’in doktoru Wolfhath’ın tedavi ettiği Burak Yılmaz’ın bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı açıklandı. Geçen yılki sakatlığı nükseden Gökhan Zan’ın ise kontrollü olarak idmanlara katılacağı ifade edildi.


Hiç yorum yok: