"Makelele ile Yakın Temas!.." ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Haziran 2007 Cumartesi

"Makelele ile Yakın Temas!.."

Uzun zamandır transfer etmek istediğimiz Makelele ile dün sürpriz bir gelişme yaşandı

Daha önce temas kurulan ancak anlaşma sağlanamayan Chelsea’nin Fransız orta saha oyuncusu Claude Makelele, tatilini geçirdiği Şeyşel Adaları’ndan siyah beyazlı yöneticilere seslendi: "Chelsea’deki misyonumu tamamladım. Londra’ya gelin görüşelim." Chelsea Kulübü’nün patronu Roman Abramovich ile teknik direktör Jose Mourinho ile ayrılmak için izin istediği belirtilen Fransız yıldızın, bonservis konusunda gerekli kolaylığın sağlanacağı sözünü aldıktan sonra Beşiktaş’la temasa geçtiği ifade edildi.
Dün siyah beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapan Makelele’nin, "İstanbul’a gelmek için hazırım. Artık önümde hiçbir engel kalmadı. Londra’da görüşelim" dediği öğrenildi.

İspanya’nın ünlü kulübü Barcelona’da forma giyen Brezilyalı stoper Edmilson’un menajerinin de siyah beyazlı takımın teklifine sıcak baktıklarını söylediği belirtilirken, Chelsea’de forma giyen Kamerunlu Geremi ile Celtic’in orta saha oyuncusu Gravesen konusunda da sıcak gelişmeler yaşandı. Beşiktaş’ın Makelele, Edmilson, Geremi ve Gravesen’den ikisi ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürdüğü ifade edildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, dün futbol şube sorumlusu Celal Kolot ve dış ilişkiler sorumlusu Mario Berk’le birlikte teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la transferler konusunda bir durum değerlendirmesi yaptı.

Fiyatları düşebilir

Sağlam’ın, "Dış transferde aceleci olmaya gerek yok. Ricardinho’nun ayrılıp ayrılmadığını bilmiyoruz. Şu anda takımdan gönderilmesini istediğim oyuncu yok. Makelele, Edmilson, Helguera gibi isimlerin fiyatları düşebilir. Bekleyip görelim" dediği öğrenildi.

Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Avrupa’nın üst düzey oyuncuları ile temas halinde olduklarını belirtirken, "Parasal hiçbir sorunumuz yok. Makelele ile pazartesi günü görüşmelere başlayabiliriz. İspanya ve İngiltere liglerinden yıldızlardan ikisini mutlaka alacağız. Taraftarlarımız kombinelerini şimdiden ayırtsınlar" dedi.

Kaynak Hürriyet

Hiç yorum yok: