"Beşiktaş'ta Soğuk Savaş" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Haziran 2007 Cumartesi

"Beşiktaş'ta Soğuk Savaş"

Beşiktaş'ta özellikle Rüştü'nün transferinden sonra yönetim içinde başlayan soğuk savaş giderek büyürken, Başkan Yıldırım Demirören'in ortamı yatıştırmak amacıyla yöneticilerle Anadoluhisarı'ndaki evinde bir toplantı yaptığı ortaya çıktı.

LİG TV'nin haberine göre Demirören'in yöneticilerin tamamını çağırmasına rağmen Numan Ceyhan'ın katılmadığı toplantıda özellikle Levent Erdoğan ve Behçet Ümitlen'in transfer çalışmalarına büyük tepki gösterdikleri belirtildi. Gergin bir havadaki toplantıda Erdoğan ve Ümitlen'in "Rüştü transferini bir televizyon kanalında geçen alt yazıdan öğrendik. Yönetime girerken böyle konuşmamıştık. Transfer politikasını birlikte belirleyecek, ona göre hareket edecektik. Ancak şimdi politikasızlık var. Gizlice yapılan çalışmalar ve bizden habersiz transferler hepimizi yaralıyor. Ayrıca kulüpteki ücret politikası da alt üst oldu" dedikleri öğrenildi.
Demirören'in ise yönetimdeki gruplaşmalardan yakındığı ve "Yönetim içinde ikili üçlü gruplar oluşmuş. Bu Beşiktaşlılık duruşuna hiç uygun değil. En kısa sürede bu sorunu çözmeliyiz" şeklinde konuştuğu ifade edildi.
Demirören'in evindeki toplantıda transferin de gündeme geldiği, bazı yöneticilerin "Rakiplerimiz yıldızları kadrosuna katıyor, biz de almalıyız" dediği, bir bölümümünse " Maddi açıdan da düşünmeliyiz.Transfer yapmak için transfer yapılmaz.Bir ön libero,bir de stoper alıp transferi kapatalım.Bu alacağımız iki isim de, yerinin iyi oyuncuları olmalı,yıldız olmasına gerek yok" görüşünde buluştuğu belirtildi.
Gergin geçen toplantı gergin bir şekilde sona ererken, Başkan Demirören'in yönetim kurulunu pazartesi günü Akaretler'deki kulüp binasında tekrar toplantıya çağırdığı bildirildi.
Transfer çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş'ın listesinde bulunan Chelseali Makelele,Celticli Gravesen, Real Betisli Assunçao ve Atletico Madrid'li Maniche'den yanıt beklediği öğrenildi.
Transferi yönetim kurulunda gerginliğe yol açan milli kaleci Rüştü Rençber ise siyah - beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Beşiktaş camiasının bir ferdi olmanın kendisini çok gururlandırdığını belirterek,"Beşiktaş formasını şerefle giyeceğim" dedi.

Hiç yorum yok: