" Beşiktaş'ın Edmilson Harekatı " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

23 Haziran 2007 Cumartesi

" Beşiktaş'ın Edmilson Harekatı "

Roberto Carlos kalitesinde bir yıldız arayan Kartal, Barcelona'nın dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcusu Edmilson için harekete geçti. Yöneticiler, birkaç gün içinde sambacının menajeri ile İspanya'da bir görüşme yapacaklar.

Edmilson bombası
Kara Kartal'a sıcak bakan sambacının gelecek hafta imza atabileceği belirtildi.

Beşiktaş, transfer harekâtını tam gaz sürdürüyor. Siyah-beyazlılar, son olarak Barcelona'nın savunma oyuncusu Jose Gomes Edmilson'a menajeri vasıtasıyla teklifte bulundu. Yapılan ilk görüşmede önemli aşama kaydeden Beşiktaş, gelecek hafta Barcelona'lı ünlü oyuncuya imza attırmayı planlıyor. Türkiye'ye gelmeye sıcak bakan Gomes Edmilson geçtiğimiz sezon
Barcelona'da yaşadığı sakatlık nedeniyle takımında pek forma şansı bulamamıştı.

BARCELONA GÖZDEN ÇIKARDI
Gelecek sezon yeni bir kadro kurmayı planlayan Barcelona'nın sambacıyı gözden çıkardığı da gelen haberler arasında. Bu sayede Beşiktaş transferi bitirme şansını yükseltirken, Barcelona'nın bonservis konusunda siyah-beyazlıları zor durumda bırakacak bir rakam ortaya koymayacağı belirtiliyor. Siyahbeyazlı yöneticiler, Edmilson'un kalitesinin tartışılmaz olduğunu dile getirerek, "Beşiktaş'a yakışan bir ismi kadromuza katmak istiyoruz. Taraftara verdiğimiz sözleri tutacağız" diye konuştular.

Kaynak : Fotomaç

Hiç yorum yok: