" Coştur Bizi Beşiktaşım " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

1 Ağustos 2007 Çarşamba

" Coştur Bizi Beşiktaşım "

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında bu akşam BJK İnönü Stadı'nda Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımını ağırlıyor. Saat 21.00'de başlayacak maçı D Spor naklen yayınlayacak. Beşiktaşımız'dan bu akşam yeni bir zafer daha bekliyoruz. Haydi Kara Kartalım!

"Beklenmedik oyunculara sorumluluklar vereceğim. Tam hazır olmasak da iyi futbol oynayarak işi ikinci maça bırakmayacağız".

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezonun ilk resmi maçı (Sheriff) öncesi düzenlediği basın toplantısında sürpriz sinyali verdi... Sezon boyunca bazı oyunculara farklı sorumluluklar yükleyeceğini dile getiren Sağlam, "Sezon boyu kadroda sürpriz isimler gereceksiniz. Uygulamaya Sheriff karşılaşmasında da başlayabilirim. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Yüzde 100 hazır olmasak da önemli yol kat ettiğimizi söyleyebilirim" dedi.

'KÜÇÜMSEMİYORUZ'
Genç teknik adam, sözlerini şöyle bitirdi: "Sheriff maçına iyi hazırlandık. Keyif veren futbol ve işi rövanşa bırakmayacak bir skor bekliyorum. Sheriff, genç ve çok koşan bir kadroya sahip. Kesinlikle küçümsenecek bir takım değil. Ağustos ayı bizim için çok önemli. Hedeflerin devamlılığı açısından önemli sonuçlar ortaya koyacak tam 9 karşılaşma oynayacağız."

Hiç yorum yok: