" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

1 Ağustos 2007 Çarşamba

" Beşiktaş Günlüğü "

Sağlam'a güven tam
Mali işlerden sorumlu asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, "Diatta'ya hocamız Ertuğrul Sağlam onay verdi, transfer için harekete geçtik" dedi. Soğancoğlu, "Hocamız Ertuğrul Sağlam bu sezon Beşiktaş'ı her cephede başarıya taşıyacaktır. Ona çok güveniyoruz" diye konuştu.

Boş alan bırakmayın
Beşiktaş, Sheriff maçının
son hazırlığını yaparak beklemeye başladı. Maç saati olan 21.00'de basına kapalı gerçekleşen idmanda Ertuğrul Sağlam'ın kanat ortaları ve gol vuruşları yaptırdığı öğrenildi. Genç hoca, kontratak oynayacak rakibe boş alan bırakılmamasını istedi.

Baki'yi tercih etti
Sheriff kadrosunda Koray ile Baki arasında kararsız kalan Ertuğrul Sağlam, Baki'yi tercih etti. Genç teknik adam, savunmanın göbeğinde İbrahim Toraman'ın yanında Baki'ye görev verecek. Sağlam'ın idmanlarda Koray'ı bir adım önde tutmasına rağmen Baki'de karar kılması dikkat çekti.

Ezer geçeriz
Kaptan İbrahim Toraman, "Tur bizim" dedi. Tecrübeli oyuncu hiçbir rakibi küçümsemediklerini belirterek, "Biz kendimize güveniyoruz. Kaç yıldır Beşiktaş'tayım, böyle ağır idmanlar yapmadık. Bunun semeresini göreceğiz. Hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde de başarı" diye konuştu.

4 yeni sahada
Beşiktaş'ın yeni transferleri Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Tello ve Cisse ilk kez resmi bir maçta siyah-beyazlı formayı giyecek. Kartal'ın bir başka transferi kaleci Hakan Arıkan Rüştü'nün ardından yedek bekleyecek. Beşiktaş'ın 5 yabancısı da (Cisse, Tello, Rico, Delgado, Bobo) sahada olacak.

Yağmur bekleniyor
Beşiktaş bugün Sheriff önünde taraftarın vereceği desteğe de güveniyor. Maça gidecek taraftarın yağmurluklarını yanına alması istendi. Çünkü İstanbul'da bugün yağmur bekleniyor. Yetkililer, güvenlik nedeniyle şemsiye dışında kesici, delici aletlere izin verilmeyeceğini belirttiler.

Hiç yorum yok: