" Ya Ruben Ya Nicola " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

25 Temmuz 2007 Çarşamba

" Ya Ruben Ya Nicola "

Stoper arayışlarını sürdüren Kartal'da adaylar ikiye indi. Siyahbeyazlılar İtalyan Nicola Legrottaglie veya Ruben Gonzalez'den birini alacak. İtalyan basınına göre Juventus'lu Nicola bitti. İspanya'ya giden yönetici Mario Berk ile menajer Ali Gültiken ise Ruben Gonzalez için kulübü Racing Santander ile bugün bir kez daha görüşecek.

Yönetim İspanya'da Ruben için pazarlık yaparken, İtalyan Nicola ise anlaştığını açıkladı.Beşiktaş'ta stoper transferi adeta arapsaçına döndü. Son olarak Racing Santander takımında forma giyen Ruben Gonzalez'de karar kılan siyah-beyazlılar, yönetici Mario Berk ile menajer Ali Gültiken'i İspanya'ya göndermiş ve ön anlaşmanın yapılmasını istemişti. Berk ile Gültiken, dün sabah Racing Santander kulübü ve defans oyuncusu Ruben Gonzalez ile bir
araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren görüşmede ortak bir nokta bulunamadı.

TEKLİFİ DOĞRULADI
Son olarak 1.5 milyon euro teklif eden siyah beyazlı ekip, Racing Santander'in 2.5 milyon euro istemesi üzerine, bugün tekrar görüşme kararı aldı. İspanyol kulübün bu bedelde ısrar etmesi durumunda ise Beşiktaş heyeti, Juventus'ta oynayan Nicola Legrottaglie'ye yönelecek. Legrottaglie de İtalya basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş'tan teklif aldığını doğruladı.

GİUNTİ İLE GÖRÜŞTÜM
Legrottaglie, kariyeri açısından çok iyi olacağını düşündüğü için teklifi kabul ettiğini de açıkladı. Beşiktaş hakkında bilgi almak için Appiah ve Giunti ile görüştüğünü belirten İtalyan yıldız, hava toplarındaki üstünlüğü ile tanınıyor. Futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot'un da 30 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu ısrarlar istediği öğrenildi.

Hiç yorum yok: