" Bizi Kimse Tutamaz " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

25 Temmuz 2007 Çarşamba

" Bizi Kimse Tutamaz "

Gökhan Zan, "Yeni arkadaşlarımız gücümüze güç katacak. Bu sezon tüm kupalara talibiz" diye konuştu.

Yeni dönem başladı’
Gökhan Zan, yeni sezonla ilgili oldukça iddialı konuştu. Ligin ilk 5 haftasını kayıpsız geçmeleri halinde Süper Lig şampiyonluğunu kazanacaklarını belirten Zan, şu görüşlere yer verdi: “Yeni arkadaşlar gücümüze güç katacak. Avusturya ve Almanya kampı, özellikle eski ve yeni oyuncuların kaynaşması açısından fevkalade olumlu geçti. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Beşiktaş, Ertuğrul Sağlam ile yeni bir dönem başlattı.”

‘Kartal’ın yılı olur’
“Bu dönem, taraftarlarımız sürekli olarak bizleri alkışlayacak ve bizler de başarılarımızla gurur duyacağız. Sezona iyi başlamamız ve ligin ilk 5-6 haftasını kayıpsız geçmemiz halinde, bizi kimse tutamaz, şampiyonluğun en büyük adayı oluruz. Bu sezon bütün kupalara talibiz. Hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig’e, Beşiktaş’ın ismini altın harflerle yazdıracağız. Buna bizler ekip olarak yürekten inanıyoruz. Tüm camiamızın da inanmasını ve bizleri desteklemesini istiyoruz.”

‘Hocamız örnek insan’
“Ertuğrul hoca futbolcu psikolojisinden çok iyi anlıyor. Kararlı, otoriter ve disiplinli tavırlarıyla örnek bir insan. Bizi şimdiden şampiyonluğa inandırdı. Heyecanımızı sürekli tazeliyor. Beşiktaş bu sezon sağlam ve kararlı. Hem Avrupa’da hem de Türkiye’de başarılı olmak zorundayız. Taraftarımıza borcumuzu ödemeliyiz. Yabancı futbolcu arayışlarını normal karşılıyoruz. Hepimiz profesyoneliz ve bizlere düşen görev, çıkıp sahada en iyisi yapmaktır.”

Hiç yorum yok: