" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

25 Temmuz 2007 Çarşamba

" Beşiktaş Günlüğü "

Hazırlık maçı iptal
Yeni sezon hazırlıklarının Avusturya bölümünü tamamlayarak İstanbul'a dönen ve bugün İnönü Stadı'da bir hazırlık maçı yapacak olan Beşiktaş'ın bu programı iptal oldu. Siyah-beyazlılar, takım bulamadıkları için hazırlık maçı yapmaktan vazgeçtiler.

Sakatlara özel idman
Hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Beşiktaş'ın sakat futbolcularına özel bir program uygulanıyor. Dünkü çalışmalara katılmayan Mert Nobre, Burak Yılmaz, Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve kaleci Murat Şahin takımdan ayrı salonda özel olarak çalıştılar.

Topçu da affetmedi
Ertuğrul Sağlam'ın yaptırdığı ağır idmanlar nedeniyle pestili çıkan futbolcular, dün de aynı tempoda devam etti. Sağlam'ın yurt dışına gitmesi nedeniyle çalışmayı yöneten yardımcı hoca Mutlu Topçu da aşağı kalmadı ve oyuncularına nefes bile aldırmadı.

Su verin su verin!
İstanbul'daki aşırı sıcaklar, Beşiktaşlı futbolcuları da olumsuz yönde etkiliyor. Sabah, pas çalışmasıyla başlayan ve ardından kondisyon yüklemesi ile devam eden çalışma sırasında futbolcular sık sık "Hoca bittik artık. Su istiyoruz, su verin bize" diyerek isyan ettiler.

Havuza koştular
Sabah yapılan ve aşırı sıcak nedeniyle bir hayli zorlanan futbolcular, soluğu dinlenme havuzunda aldı. Beşiktaşlı oyuncular, ayakların dinlenmesini sağlayan dar ve uzun havuzu, sanki normal bir havuz gibi kullanarak uzun süre sudan çıkmamayı tercih ettiler.

Sarsmaz'ın acı günü
Beşiktaşlı yönetici Nedim Sarsmaz, kayınpederini kaybetti. Ramazan Zengin'in cenazesi, dün Koşuyolu Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Ümraniye Kocatepe Mezarlığı'na defnedildi. Zengin'in cenaze törenine Beşiktaşlı bazı yöneticiler ile camianın önemli isimleri de katıldı.

Hiç yorum yok: