" Kara Kartal Ruben`e Gitti " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

25 Temmuz 2007 Çarşamba

" Kara Kartal Ruben`e Gitti "

Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ve Genel Menacer Ali Gültiken, her konuda anlaşma sağlanan Racing Santander'in stoperi Ruben için İspanya'ya gitti.

Apar topar uçtular
Yeni sezona flaş transferler yaparak güçlü bir kadroyla girmek isteyen Siyah-Beyazlılar, son olarak stoper sorununu da başarı şekilde aşmak üzere. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın isteği üzerine uzun süre stoper arayan ve Racing Santander’li Ruben’le prensip anlaşmasına varan Beşiktaş yönetimi, dün Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk ile Genel Menacer Ali Gültiken’i apar topar İspanya’ya yolladı.

Yılda 1.6 milyon Euro
Başkan Demirören’in “Bu işi bitirin” talimatıyla harekete geçen ikili, aradaki küçük pürüzleri de halledip müjdeyi verecek. Başarılı savunma oyuncusunun her yıl için 1.6 milyon Euro alacağı öğrenildi. Racing Santander’in kasasına ise, 2.5 milyon Euro’nun gireceği belirtildi. Siyah-Beyazlı ekip, Ruben’i 31 Temmuz ya da 1 Ağustos’ta oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçına yetiştirmeye çalışıyor.

Şimdi sıra forvette
Önümüzdeki sezon Avrupa’da da başarıyı hedefleyen Kartal, bir yandan da rotasını güçlü bir forvete çevirmiş durumda. Sağlam’ın, West Ham’lı Cole’ü veto etmesinden sonra Portsmouth’un Kongolu golcüsü Lomana LuaLua’ya yönelen Siyah-Beyazlılar, bonservis bedelinde indirim yapılmasını bekliyor. Ada basını, büyük bir aksilik olmadığı takdirde bu işe bitmiş gözüyle bakılabileceğini ısrarla yazıyor.

Hiç yorum yok: