" Başarmaya Mecburuz " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

25 Temmuz 2007 Çarşamba

" Başarmaya Mecburuz "

20 yaşını kutlayan Serdar Kurtuluş, yeni yaşının kendisine ve takımına uğurlu geleceğini söyledi.
Oynadığı futbolla geçen sezonun parlayan isimleri arasında yer alan ve iki gün önce 20 yaşını kutlayan Serdar Kurtuluş, yeni yaşının kendisine ve takımına uğurlu geleceğini söyledi. Zaten kaliteli olan kadronun, yapılan transferlerle iyice güçlendiğini belirten genç futbolcu, “Artık her kulvarda başarılı olmak zorundayız. Mazeretimiz kalmadı” ifadesini kullandı.

Sarsmaz’ın acı günü
Beşiktaş Yönetim Kurulu üyesi Nedim Sarsmaz’ın kayınpederi Ramazan Cengiz vefat etti. Merhumun cenazesi, dün Koşuyolu Camii’nde kılınan ikindi namazına müteakip, Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’na defnedildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, “Merhuma Tanrı’dan rahmet, Sarsmaz’a, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Süper Kupa Aydınus’un
Turkcell Süper Lig şampiyonu Fenerbahçe ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş arasında 5 Ağustos Pazar günü Köln’de yapılacak Süper Kupa maçını Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus, geçen sezon Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında İnönü Stadı’nda yapılan Turkcell Süper Lig 31. hafta ve Fortis Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarında da düdük çalmıştı. Bu maçlarda Fenerbahçe ligde 1-0 yendiği ezeli rakibine, kupada aynı skorla mağlup olmuştu.

Gurbetçilerden büyük ilgi
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Almanya’nın Köln kentinde 5 Ağustos’ta oynanacak Süper Kupa maçının biletlerine gurbetçiler tarafından büyük bir ilginin olduğu belirtildi. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Rhein Energie Stadı’nda gerçekleşecek dev buluşmanın biletlerinin satışı Köln Ticket’ın internet sitesi (http://www.koelnticket.de) ve satış noktalarından 25 ile 150 Avro arasında değişen fiyatlarla devam ediyor.

3 Ağustos’a kilitlendik
Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü, UEFA Kupası’nda ise ikinci ön eleme turu kuraları 3 Ağustos’ta İsviçre’de çekilecek. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme kura çekimine Fenerbahçe’nin yanı sıra, 2. ön elemede turu geçmesi durumunda Beşiktaş, UEFA Kupası 2. ön eleme kuralarına ise, Galatasaray, Kayseri Erciyesspor ve Intertoto’da, ilk maçta deplasmanda 2-1 yenildiği Romanya’nın Otelul Galati takımını elemesi halinde Trabzonspor katılacak.

Şan Ökten unutulmadı
Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Şan Ökten, ölümünün 20. yılında anıldı. Ökten’in Nakkaştepe Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine, yakınları ve bazı divan kurulu üyeleriyle birlikte Beşiktaş Kulübü adına genel koordinatör Sami Çoban katıldı. Başkan Yıldırım Demirören ve Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ise çelenk gönderdi.

Hiç yorum yok: