" Beşiktaş'a Nedved Müjdesi " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

11 Temmuz 2007 Çarşamba

" Beşiktaş'a Nedved Müjdesi "

Çek futbolcu Pavel Nedved, Juventus'tan ayrılacağını açıkladı. Beşiktaş, bu gelişme üzerine hemen harekete geçti. Kartal, stoper için de Fransız Boumsong'a yeni teklif sundu.

Nedved hazır Kartal, kulübü Juventus ile anlaşamayan orta saha Nedved ve stoper Boumsong'u almak için yeniden harekete geçti.

Ayrılma kararı ciddi
Yabancı transferini bitirmek isteyen Beşiktaş, atağa kalktı. Siyah-beyazlıların listesinde olan Nedved'in, Juventus'tan ayrılacağı öğrenildi. Juventus Başkanı Gigli'nin, Nedved'i takımda tutmak için gerekli fedekârlığı yaptıklarını açıklamasına karşın, Çek futbolcunun önerilen anlaşmayı kabul etmesinin söz konusu olmadığı
ifade edildi. Çek starın, Juventus ile anlaşamaması siyah-beyazlıların iştahını kabarttı. Beşiktaş, Nedved için yeni bir teklif yaptı.

Yeniden Boumsong
Kartal, stoper için de yeniden Boumsong'a döndü. Daha önce "Her ne olursa olsun Juventus'ta kalacağım" diyen Fransız futbolcu ile görüşmeler yeniden başladı. İlerleme sağlanması halinde 27 yaşındaki Boumsong için yöneticiler Mario Berk ile Celal Kolot bugün İtalya'ya geçecek ve 2+1 yıllık sözleşme önerecekler. Tarafların anlaşması durumunda Boumsong, takım kampına katılacak. Bu transferin bugün netleşmesi bekleniyor.


Kaynak: Fotomaç

Hiç yorum yok: