" Serveti Teptiler " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

11 Temmuz 2007 Çarşamba

" Serveti Teptiler "


Demirören, Kayserispor’un G.Ünal ve M.Topuz için önerdikleri 5 milyon Euro + 3 oyuncu teklifini geri çevirdiğini söyledi.

Beşiktaş Başkanı, "Porto gözümün önünde Gökhan’a 5 milyon Euro verdi. Onlara da satmadılar. Geçen sezon kazanılan lig ikinciliği başarıdır. Hiçbir oyuncumuz satılık değildir. İnönü’nün yerine yeni stat yapacağız" dedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, üç büyük kulübün peşinde koştuğu transferin gözdeleri Kayserisporlu Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için kesenin ağzını sonuna kadar açtıklarını belirterek, "Kayserispor’a iki futbolcu için 5 milyon Euro artı 3 oyuncu teklif ettik ama Kayserispor bu kabul etmedi. Bu iki oyuncuyu Avrupa’dan birçok kulüp de almak istiyor. Porto, gözümüzün önünde Gökhan’a 5 milyon Euro para verdi onlara da satmadılar" dedi.

Avusturya kampında takımı mercek altına alan ve dün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demirören, geçen sezon kazanılan lig ikinciliğinin de başarı olduğunu söyledi.

Serdar’a 6 milyon Euro

Avrupa kulüplerinden genç futbolcularına birçok transfer teklifi geldiğini vurgulayan Beşiktaş Başkanı, "Serdar için Fransa’nın Rennes Kulübü 6 milyon Euro teklif etti ama satmadık. Burak ve Bobo’ya teklifler oldu ama biz geleceğin takımını kuruyoruz. Hiçbir futbolcumuz satılık değildir. Geçen sene kazandığımız ikincilik bana göre başarıdır" diye konuştu. Taraftarları da kulüp ürünlerini alarak takımlarına destek olmaya çağıran Yıldırım Demirören, "Her yıl 10 dolarlık alışveriş yapsalar çok daha iyi yerlere geliriz. Biz 100. yılda 100 bin forma sattık.

Şu anda tribünde olan taraftarlarımızın yüzde 70’i eski formalarla maça geliyor. Yüzde 30 ise korsan ürünler kullanıyor.

Başarının sırrı birliktelik

Bu konuda taraftarlarımızın duyarlı olması lazım. Kombine satışlarımız bu sene geçtiğimiz sezonun rakamlarına ulaşamadı. Ancak geçen sene 20 bin kombine sattık ve 8 trilyon ciro yaptık. Bu sezon az satmamıza rağmen şimdiden bu rakamı yakaladık. Yönetim, taraftar ve takım birlik olup başarıyı yakalayacağız. Başarının sırrı bu birlik ve beraberlikte" dedi.

Yabancı futbolcu sayısının artırılmasına karşı olduğunun altını çizen Demirören, İnönü Stadı yerine yeni bir stat yapma planları olduğunu kaydederek, "2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için stadın yanına basketbol salonu da yapmak istiyoruz" yorurumu yaptı.
Kaynak : Hürriyet

Hiç yorum yok: