" Cisse’ye Övgü Yağmuru" ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

11 Temmuz 2007 Çarşamba

" Cisse’ye Övgü Yağmuru"


Kara Kartal’ın genç hocası, “Süper bir transfer yaptık. Cisse üstün yeteneklerinin yanı sıra, çok sağlam da bir kişiliğe sahip. Bize büyük katkı sağlayacak” diye konuştu.


Mesaj gönderdi
Avusturya kampının dördüncü gününe girilirken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam futbolcularına ve camiaya mesajlar gönderdi. Çalışmaların planladığı gibi gittiğini dile getiren genç çalıştırıcı, “Gerçekten futbolcularım ellerinden geleni yapıyorlar. Kampta en ufak sorun bile yaşamıyoruz, herkes çok hırslı ve mücadele ön planda. iyi çalışıyoruz, iyi hazırlanıyoruz. Yeni sezonda çok başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

1-2 takviye daha
Paris Saint Germain’den transfer edilen Edouard Cisse’ye de övgüler yağdıran Sağlam, “Hedefimizde olan, çok kaliteli bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Ne kadar doğru bir transfer yaptığımızı antrenmanlarda görüyorum. Cisse üstün yeteneklerinin yanında, çok sağlam bir kişiliğe de sahip. Şimdi yapacağımız bir-iki takviyeyle tüm hedeflerimizde başarıya yürüyeceğimizi düşünüyorum” diyerek caimaya şampiyonluk sözü verdi.

Gültiken durmuyor!
Beşiktaş Genel Menaceri Ali Gültiken antrenmanlardaki performansıyla futbolculara taş çıkarıyor. Mario Berk ile birlikte her sabah düzenli olarak kros yapan Gültiken’in hırsı, oyuncuları ve teknik heyeti şaşırtıyor. Futbol şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot da zaman zaman ikiliye eşlik ediyor.
Kaynak : Fanatik

Hiç yorum yok: