" Tümer’in Resmi Odamda " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

11 Temmuz 2007 Çarşamba

" Tümer’in Resmi Odamda "

Kartal’ın Başkanı Demirören, eski yıldızının Beşiktaş’ın şampiyonluğunda önemli rol oynadığını ve “Tümer’in odamda hala resmi duruyor” diye konuştu. Futbol Şubesi Sorumlusu Kolot da Fenerbahçe’nin Tuncay Şanlı’yı çok arayacağını iddia etti

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Avusturya kampında yemekte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Demirören, konuşmasında taraftarlara bu sezon çok işlerinin düşeceğini ifade ederek, “Her taraftarımızın yılda en az 10 Euroluk ürün almasını bekliyoruz. Taraftar başarı bekliyorsa kulübe sahip çıkmalı” dedi.

TUNCAY’IN YERİ DOLDURULAMAZ

Sezonu 3 kupayla kapamalarına rağmen, bazıları tarafından eleşrilmelerini haksız bulduğunu da anlatan Demirören, eski oyuncuları Tümer Metin için de, “Beşiktaş’a hizmet etmiş bir oyuncu. Onun resmi hala odamda asılı duruyor. F.Bahçe’ye gitmesi doğal biz de Rüştü’yü transfer ettik. Bizden 125 bin YTL alacağı var onu da alacak” diye konuştu. Yemekte yer alan Siyah-Beyazlı ekibin Futbol Şubesi Sorumlusu Celal Kolot da, “Tuncay’ı transfer etmek isterdim ama olmadı. F.Bahçe Tuncay’ın boşluğunu dolduramaz” ifadesini kullandı.



Gülesin mezarı başında anılacak

Beşiktaş’ın efsane futbolcularından Şükrü Gülesin, ölümünün 30. yıldönümünde yarın kabri başında anılacak. 10 Temmuz 1977 tarihinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Şükrü Gülesin için, Emirgan Mezarlığı’ndaki kabri başında bugün anma töreni yapılacak. Gülesin, Siyah-Beyazlı takımda oynadığı 10 yılda, 3 Milli Küme, 6 İstanbul Ligi, 2 İstanbul Kupası, 2 Başbakanlık Kupası şampiyonlukları yaşadı. Gülesin, 1950’de İtalya’ya gitti. Palermo, Lazio, tekrar Palermo olmak üzere 3 sezonda, İtalya 1. Ligi’nde 79 maçta 36 gol attı.


Maç iptal, çalışmaya devam

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Beşiktaş’ın dün akşam, Avusturya 3. Lig takımlarından FC Hall ile oynayacağı hazırlık maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Ancak, Siyah-Beyazlılar, dün yağmur nedeniyle maçlarının iptal edilmesine rağmen çalışmalarını sürdürdü. Dün yapılan antrenmanda, futbolcuların oldukça neşeli olması ise gözlerden kaçmadı.


Kaynak : Tercüman

Hiç yorum yok: