" Beşiktaş Günlüğü " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

31 Temmuz 2007 Salı

" Beşiktaş Günlüğü "

Toplantı ertelendi
Pazar günü İnönü Stadı'nda takımın yaptığı idmanı tribünden izleyen başkan Yıldırım Demirören, dün Fulya Projesi ile ilgili yapacağı basın toplantısını ileri bir tarihe erteledi. Başkan Demirören'in belindeki rahatsızlığın nüksetmesi sebebiyle tanıtım toplantısını yapamadığı belirtildi.

'Siyah'a destek!
Geçtiğimiz hafta vefat eden Beşiktaş'ın tribün liderlerinden Mehmet Işıklar'ın anısına "Sheriff maçında herkes siyah giysin" kampanyasına destek büyüyor. İnternetteki taraftar sitelerinde, "Çarşamba İnönü'de Optik Başkan için siyah giyeceğiz" kampanyasına büyük ilgi var.

Sheriff geliyor
Kartal'ın Şampiyonlar Ligi 2'nci ön elemesindeki rakibi FC Sheriff Tiraspol, bugün geliyor. Öğle saatlerinde İstanbul'da olacağı açıklanan Moldova ekibi saat 20.00'de de İnönü Stadı'nda bir antrenman yapacak. Beşiktaş ile Sheriff yarın 21.00'de İnönü'de kozlarını paylaşacak.

Vardar tepkili
Eski yönetici Sinan Vardar, transfer politikasını eleştirdi. Vardar, "Uğur Boral'ı bedave getirdik, almadılar. Aydın Karabulut'u, Hertha Berlin'in altyapısından getirdik. Koray Şanlı da iki sene sonra parlayan yıldız olacak. Bu isimleri harcamaya çalışıyorlar, yazık olacak" dedi.

Çalımbay Kore'ye
Beşiktaş'ın eski kaptanı ve teknik direktörü Rıza Çalımbay, Kore'ye transfer oluyor. Dün, İnspo Korea isimli bir internet firmasıyla anlaşan Rıza Çalımbay'ın, bugün resmi imzayı atması bekleniyor. Çalımbay'ın, imzanın ardından Kore'ye gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Gökşen'e başsağlığı
Beşiktaş kulübü, babası vefat eden G.Saraylı yönetici Fatih Gökşen için başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda, "Vefat eden kulübümüz kongre üyesi ve Fatih Gökşen'in babası sayın Nurettin Gökşen'e Tanrı'dan rahmet, Gökşen ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz" denildi.

Hiç yorum yok: