" Potaya Porto Riko İmzası " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

31 Temmuz 2007 Salı

" Potaya Porto Riko İmzası "

Potada atağa kalkan Beşiktaş Cola Turka, Porto Rikolu basketbolcular Rick Jason Apodaca ve Christian Dalmau’yu renklerine bağlayarak, basına tanıttı.

Dün Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törende Beşiktaş İkinci Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu ile basketbol şube sorumlusu Şeref Yalçın da hazır bulunurken, Prokom’dan alınan 1.94 metre boyunda guard pozisyonunda oynayan Dalmau 1 yıllık, İtalya’da Scaffati forması altında sayı kralı olan Apodaca da 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Porto Riko Milli Takımı’nda da görev yapan Christian Dalmau, geride bıraktığımız sezonda Prokom’la Euroleague’de çıktığı 20 maçta, 10.2 sayı, 2 ribaund ve 2.5 asist ortalaması yakaladı. Jason Apodaca ise, İtalya Ligi’nde en değerli 4. oyuncu unvanını elde ettiği Scaffati’de sezonu 19.7 sayı, 3.0 ribaund ve 3.0 asist ortalaması ile tamamladı.

Basketbolda iddialı olduklarının altını çizen Ertuğrul Kumcuoğlu, "Uluslararası düzeyde isim yapmış iki oyuncuyla anlaştık. Bu sene Beşiktaş forması altında ter dökecekler. Bu arkadaşlarımızla büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Hiç yorum yok: