" Diatta Bitti " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

31 Temmuz 2007 Salı

" Diatta Bitti "

Stoper arayışları yılan hikayesine dönen Beşiktaş'ta mutlu son çok yakın. Siyah-beyazlılar, Fransa'nın Saint Etienne takımında oynayan 32 yaşındaki Lamine Diatta ile perşembe günü sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, Lamine Diatta ile anlaştı. Ertuğrul Sağlam, 32'lik stoper için onay verirken; Senegalli yıldız senelik 1 milyon euro alacak.

Nihayet Onay Çıktı
Siyah-beyazlıların yılan hikayesine dönen stoper arayışları nihayet noktalandı. Beşiktaş yönetimi, uzun araştırmaların ardından aradığı özelliklere sahip savunma oyuncusunu Fransa'da buldu. Teknik patron Ertuğrul Sağlam ve başkan Yıldırım Demirören'in de onayı alındıktan sonra St. Etienne takımında forma giyen Lamine Diatta ile el sıkışan Kara Kartal, Senegalli yıldız ile üç senelik anlaşma yapacak.

Perşembe İmzalıyor
32 Yaşındaki Diatta için Fransa'nın St. Etienne kulübüne bonservis bedeli ödenmeyecek. Bu futbolcu ile görüşmelerin başladığını dün borsaya bildiren siyah-beyazlılar, Senegalli futbolcuya senelik 1 milyon euro ödeyecekler. Diatta'nın bugün Fransa'da Beşiktaş Doktoru Şenol Akman nezaretinde sağlık kontrolünden geçeceği ve perşembe günü İstanbul'a gelerek resmi imzayı atacağı belirtildi.

Hiç yorum yok: