" Rüştü'ye İki Taraf da Tepkili " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

19 Haziran 2007 Salı

" Rüştü'ye İki Taraf da Tepkili "

Rüştü'nün transferi hem Beşiktaşlılar hem de Fenerbahçeliler arasında şaşkınlık ve genelde tepkiyle karşılandı. Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmesine rağmen ani bir kararla Beşiktaş'a imza atan Rüştü iki tarafa da yaranamadı.

FENERBAHÇELİLER ÖFKELİ
Yıllardır formasını giydiği Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Rüştü'ye Sarı lacivertli taRüştü'nün transferi hem Beşiktaşlılar hem de Fenerbahçeliler arasında şaşkınlık ve genelde tepkiyle karşılandı. raftarlar çok sert tepki gösterdi. Forumlarda görüşlerini yazan Fenerbahçeliler'in tamamına yakını Rüştü'ye öfke kusarken, önemli maçlar öncesi yaşadığı sakatlıklar, zaman zaman yediği hatalı goller ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettikten sonra Beşiktaş'a imza atması en çok dile getirilen olaylar oldu.

Öte yandan Fenerbahçe taraftar sitesi Antu.com da Rüştü'yü "Utan" başlığı altında sert bir yazıyla eleştirdi. Rüştü'nün Antalyaspor'da oynarken Beşiktaş ile anlaşması, ancak daha sonra trafik kazası geçirmesi nedeniyle siyah beyazlıların bu transferden vazgeçmesi hatırlatılarak kendisine sahip çıkan Fenerbahçe'ye bunu yapmaması gerektiği belirtildi.

BEŞİKTAŞLILAR TEPKİLİ
Cephenin diger tarafında da Rüştü transferine tepki var. Beşiktaş taraftar forumlarında görüş bildiren Siyah - beyazlı taraftarlar ağırlıklı olarak Rüştü transferine karşı çıkıyor. Ankaraspor'un genç file bekçisi Hakan Arıkan'ın Rüştü transferiyle yedek kulübesine mahkum olacağını ve futbol hayatının son yıllarını yaşayan bir kalecinin forma giyeceğini söyleyen taraftarların tepki gösterdiği bir başka şey ise son yıllarda Fenerbahçe'den ayrılan birçok futbolcunun Beşiktaş'a alınıyor olması.

Bu arada Beşiktaş'la anlaşan ve imza atması beklenen bir diğer Fenerbahçeli Mehmet Yozgatlı da "Fenerbahçe'nin elinde tutmadıklarını biz alıyoruz" görüşü öne sürülerek eleştirildi.

Hiç yorum yok: