" Beşiktaş'ta, Yeni Ön Libero Adayı Grella " ~ Bjk Beşiktaş Haberleri Çarşı Bjk Haber Bjk Haberleri Besiktas Karakartal

19 Haziran 2007 Salı

" Beşiktaş'ta, Yeni Ön Libero Adayı Grella "

Beşiktaş transferde hız kesmiyor... Helguera bir hafta süre isterken, Parma’da forma giyen Grella ile temasa geçildi.

Vedren Runje’nin ayrılmasıyla 2 yabancı futbolcu kontenjanı bulunan Beşiktaş’ta, ilk hedef Ivan Helguera. İspanya La Liga’da Real Madrid’in şampiyon olmasının ardından bu futbocu için yeniden girişimlere başlayan siyah-beyazlı yöneticiler, menajerler aracılığıyla Helguera ile yeniden görüştü.

İki taraf arasında yapılan son görüşmede tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş’tan 1 hafta süre istediği öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş'ın, diğer yabancı oyuncu kontenjanını ön libero bölgesinde kullanacağı kesinlik kazandı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bir ön libero, bir de stoper istediği, alınacak iki yeni yabancı futbolcunun da 7 Temmuz’da başlayacak sezon öncesi yurt dışı hazırlık kampına yetiştirilmesini istediği kaydedildi.

Bu arada Makelele, Geremi ve Gravessen gibi futbolcuların transferinde istediğini elde edemeyen Beşiktaş yönetimi, rotayı İtalya’ya çevirdi. Siyah beyazlılar, Parma'da forma giyen orta saha oyuncusu Vincenzo Grella ile temasa geçti. Ön libero bölgesinde forma giyen 27 yaşındaki Avustralyalı oyuncu, Serie A'da Empoli ile Ternana formalarını giydikten sonra 2004 yılında Parma’ya transfer oldu.

Bu sezon 26 maçta görev yapıp, bir gol kaydetti. 26 kez milli olan Grella’nın, Parma ile sözleşmesi ay sonunda bitecek. 1.83 boyundaki Grella’nın, bonservis bedeli olmadığı için bu transferin büyük olasılıkla gerçekleşebileceği ve önümüzdeki sezon Beşiktaş’ın ön libero mevkiinde Vincenzo Grella’nın forma giyme olasılığının fazla olduğu kaydedildi.

Hiç yorum yok: